Seçim sonuçları Bitcoin fiyatını nasıl etkileyebilir?
Seçim sonuçları Bitcoin fiyatını nasıl etkileyebilir?

Seçim sonuçları Bitcoin fiyatını nasıl etkileyebilir?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Diğer varlıklar üzerindeki geçmiş seçimlerin analizi, Bitcoin için olumlu bir hikaye anlatıyor. Bitcoin sahipleri zaten kâr etmiş durumdalar.

Bitcoin ve seçim sonucu

Joe Biden, Amerika Birleşik Devletleri’nin bir sonraki başkanı olmaya aday olduğunda,  geleneksel varlıkların Demokrat bir adayın seçimine nasıl tepki vereceği merak ediliyordu.

Tarihsel olarak, Demokratlar altın için yükseliş eğilimi gösterdiler. Çünkü ortak algı, Demokratların liderliği altında daha fazla desteksiz paranın basılarak doları daha da düşüreceği yönündedir. Kısa vadede Bitcoin (BTC), seçim gününden bu yana %10 artarak şimdiden güçlü bir şekilde yararlandı.

Santiment’in son bulguları, uzun vadeli Bitcoin sahiplerinin ortalama kârlarının 14 ayın en yüksek seviyesinde olduğunu ve pozisyonlardan çıkıp kar alma olasılıklarını artırdığını gösteriyor.

Piyasa Değerinin Gerçekleşen Değere Dönüşümü veya MVRV oranı, belirli bir grup hissedarın karla satış yapabilecek durumda olup olmadıklarını anlamak amacıyla ortalama kâr veya zararını izleyen bir göstergedir. 5 Kasım’da 15.000 $’ı kırdıktan kısa bir süre sonra, Bitcoin’in 30 günlük MVRV oranı – veya son 30 günde BTC almış olan tüm adreslerin ortalama yatırım getirisi %18,8 oldu.

Diğer metrikler

Diğer zincir içi ölçümler, Bitcoin balinalarının 15.000 doları geçen en son yükselişe kadar BTC biriktirdiğini gösteriyor. 10 ila 100 BTC tutan adreslerin toplu dengesi, geri dönmeye başlamadan önce 20 Eylül’de 6 ayın altına düştü ve o zamandan beri 37.800 BTC büyüdü, bu da varlığa olan güvenin yenilenmesi anlamına geliyor.

Yasama ve kurumsal odaklı blockchain dünyasından gelen diğer haberler, Çin’in en büyük bankalarından birinin, tokenlaştıtılmış sertifikalar kullanan yeni bir blockchain tabanlı bono başlattığını gösterdi. ABD’de Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu 2020’de kayıt dışı ICO’lardan 1.26 milyar dolardan fazla para topladı. Bu rakam aynı zamanda bir rekora işaret ediyor.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir