xrp
Airdrop çılgınlığıyla XRP fiyatı 2 yılın en yüksek seviyesini gördü

Eğer iddialar doğruysa Ripple için müthiş gelişme!

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uluslararası fon transferinde bankalar SWIFT ağını kullanıyor. Ancak Swift ağıda geçtiğimiz yıllarda yaşanan güvelik açıkları, ciddi mağduriyetlere yol açtı. Swift’teki güvenlik açığını tespit eden hackerlar, bu açıkları değerlendirerek ciddi vurgunda bulundular. Swift’in güvenlik açıklarının ötesinde de ciddi sorunları var: Fon transferlerinde hantal kalıyor ve fon transferlerinde yüksek işletim ücreti talep ediyor.

Ripple’ın blockchain teknolojisi bankacılık ve finansa dünyasına çok önemli yenilikler getiriyor. Bankalar Ripple ürünlerini kullanarak Swift’e göre hızlı, güvenli ve ucuza fon transferi gerçekleştiriyor.

Ripple için müthiş gelişme!

Ripple’ın uluslararası fon transferlerinde getirdiği yenilik MoneyGram, SBI Holding ve Wirex gibi birçok banka ve finansal kuruluş tarafından kullanılıyor.

Ripple, ABD ve Uzak Doğu Asya piyasalarında ciddi açılımlar ve anlaşmalar gerçekleştirirken ABD’den benzer boyutta anlaşma gerçekleşmiyordu. Ancak bir email’e dayandırılan bilgiye göre Bank of America ile Ripple arasında bir flört yaşanıyor.

Panos isimli bir twitter kullanıcısı tarafından paylaşılan tweet’te Ripple tarafından gönderilen bir email dikkat çekiliyor.

Email’de Ripple’ın yıl içerisinde Banor, Bank of America ve D-Local isimli bankaların RippleNet’e katılacağı vurgulanıyor.

Eğer söz konusu email’in içeriği doğrulanırsa Ripple, SBI Holding’ten sonra en büyük anlaşmasını gerçekleştirmiş olacak.

200 bini aşkın çalışanı olan Bank of America dünyanın ve ABD’nin en büyük bankaları arasında yer alıyor.

Zycrypto.com

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir