xrp 24 cent
XRP 24 cent hedefine ulaşabilir mi?

XRP 24 cent hedefine ulaşabilir mi?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

XRP uzun bir süreden sonra 6 ve 8 Temmuz’da üstü üste pump yaşayarak 17 cent düzeyinden 20 cent’in üstüne çıktı. Bu dönemde XRP, Twitter’da trafik rekoru kırdı. Twitter’daki XRP trafiği Bitcoin ve Ethereum’u geride bıraktı. Bu tarihten sonra XRP, 19 cent desteğinin üstünde tutunuyor ancak 20 cent’lik direnci kıramıyor.

Bugün XRP fiyatlarında yaşanan %2’lik değer artışının etkisi ile fiyatlar 19.6 düzeyine kadar çıktı. Bu değer artışının devamı gelir mi?

XRP 24 cent hedefine ulaşabilir mi?

Ünlü yorumcu Michael van de Poppe’ye göre XRP yeni bir dalga daha yakalayarak 24 cent’in üstüne çıkacak. Poppe’ye göre XRP, 24 cent’i görmeden önce 19 cent’lik destek seviyesine tekrardan gerileyebilir.

XRP 24 cent

Triblu LLC’nin kurucusu Joshua Dalton’a göre XRP’ye yatırım yapmayanlar pişman olacak ve XRP fiyatları yakın zamanda uzun vadeli düşüş trendini sonlandırarak yükseliş trendine geçecek.

Ethereum blockchain’inde işlem gören DeFi (merkeziyetsiz finans) uygulamaları son günlerde oldukça talep görüyor. DeFi tokenları ciddi düzeyde değer kazanıyor yapıyor. Bu sayede birçok DeFi platformunun tokenı, CoinMarketCap sıralamasında ilk 50’ye girdi. DeFi rüzgarı Tron’u da cezbetti ve Tron DeFi platformu geliştiriyor. En son Ripple’dan da benzer açıklamalar geldi. Ripple da kendi blockchain’i üzerinde işlem gören DeFi platformu geliştirecek.

Ripple’ın DeFi açılımı da XRP’nin 24 cent hedefine ulaşması için destek sağlayabilir.

u.today

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir