Bitcoin SV ve Waves fiyat analizi: BSV ve WAVES için izlenecek seviyeler
Bitcoin SV ve Waves fiyat analizi: BSV ve WAVES için izlenecek seviyeler

Bitcoin SV yatırımcıları dikkat: BSV tehlike altında olabilir! 

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin SV, bilinmeyen madenciler tarafından çoğunluk yönetimi altında. Eğer bu çoğunluk tek bir madenci tarafından sağlanıyorsa ağın başı dertte olabilir.

Gizemli bir madencilik havuzu, BSV ağı hash rate’inin çoğunu yönetmeye başladı. Bu durum ağın güvenliği hakkında endişeler yarattı.

Bitcoin SV (BSV) tehlike altında

Bilinmeyen bir Bitcoin madencisi (veya madencileri) Coin Dance’ın verilerine göre, son birkaç gün içinde Bitcoin SV blok zincirindeki madencilik operasyonlarını önemli ölçüde artırdı. Söz konusu baskınlık, ağı koruyan BSV hash rate’inin yarısından fazlasını oluşturuyor.

Sözü geçen bilinmeyen madenciler, 23 Mart itibarıyla madencilik gücünü 1.576 PH/s’ye getirdi. Sadece bir hafta önce bu miktar 730 PH/s idi. Yani %100’lük bir artış söz konusu.

Bitcoin SV günlük grafiği
Bitcoin SV günlük grafiği

Bazı madencilerin Coingeek’ten başka bir maden havuzuna taşınmaya karar vermeleri mümkün.

Söz konusu durum ne tür sorunlara yol açabilir?

Söz konusu madenciler Bitcoin SV ağının %50’sinden fazlasını kontrol ettiğinden, teorik olarak %51 saldırısı olarak bilinen ve her türlü soruna neden olabilecek bir saldırı başlatabilir.

%51 saldırısının başlatılması halinde, saldırgan yakın zamanda onaylanan blokları yeniden yazabilir ve işlemlerin onaylanmasını engelleyebilir.

decrypt

Peter Brandt: “Bitcoin ve altın, felaket sigortası olarak görülmeli.”


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir