Bitcoin’i 10 bin doların altına düşürecek 3 neden
Bitcoin’i 10 bin doların altına düşürecek 3 neden

Peter Brandt: “Bitcoin ve altın, felaket sigortası olarak görülmeli.”

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü finans analisti Peter Brandt, pazartesi günü yaptığı açıklamada, insanların Bitcoin ve altını felaket sigorta poliçeleri olarak görmeleri gerektiğini söyledi.

“Bitcoin ve altın felaket sigortası olarak görülmeli.”

Değerli metallerin enflasyona karşı koruma sağladığını belirten Brandt, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Birçoğu altın ve gümüşün enflasyona karşı mükemmel uzun vadeli değer depoları olduğunu iddia ediyor. Gümüş için kesinlikle doğru değil. Altın ise nihayet 40 yıl önce enflasyona göre ayarlanmış seviyelere geri döndü.

12-13 Mart’taki çöküşten bu yana ufak toparlanmalar gösteren ve hayli oynak bir seyir izleyen BTC, bu haberin yazarken 6 bin 788 dolardan işlem görüyor. Bu seviye yine de koronavirüs krizi öncesinde görülen 10 bin dolar üstündeki zirvelerden düşük.

“ABD’de işsizlik %30’a yükselebilir!”

1 Mart’tan bu yana, Bitcoin birkaç kez neredeyse %50 değer kaybetti. Bu da küresel finans piyasalarındaki çökme ile ilişkili kabul ediliyor.

St. Louis Merkez Bankası Merkez Bankası Başkanı James Bullard, ABD’deki işsizlik oranının önümüzdeki 90 gün içinde %30’a varacağını tahmin ederken, GSYİH’nin %50’ye kadar bir düşüşe tanıklık edebileceğini ifade etti.

cryptonewsz

Yükselişe geçen Bitcoin için risk sona erdi mi?


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir