Litecoin yükseltmesinin tarihi sonunda belli oldu: Ağda neler değişecek?
Litecoin de partiye katıldı: 24 saatte yüzde 15 yükseldi

Litecoin yükseltmesinin tarihi sonunda belli oldu: Ağda neler değişecek?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dönemde gizlilik üzerine birtakım çalışmalar gerçekleştirdiği bilinen Litecoin Vakfı, kullanıcılara daha gelişmiş işlem gizliliği sağlayan Block [EB] ve Mimblewimble yükseltmesini tanıttı. Lansmanda Charlie Lee ve Grin geliştiricisi David Burkett de yer aldı.

Litecoin güncellemesi 2020 Ağustos’ta

Ağın bu ve benzeri yükseltmelerine öncülük eden Burkett, testnet lansmanı için topluluğa son tarihi sonunda müjdeledi. Burkett, Mimblewimble testnet lansmanının “yaz sonu” veya ağustos ayında gerçekleşeceğini belirtti.

Güncellemede test ağının tüm blok ve tx doğrulama kuralları, temel p2p mesajları, işlem havusu ve senkronizasyonunun yanı sıra blokların madencilik yeteneğine dair bir dizi geliştirme yer alacak.

Güncelleme duyurusunda ayrıca şu ifade yer aldı:

Güncelleme, sıradan kullanıcıların test etmesi için kullanılabilir bir GUI cüzdanı içermeyecek. İşlemlerin başlangıçta manuel olarak veya bir klips veya otomatik araçla oluşturulması gerekecek.

MW protokolüyle LTC ağı, takas edilebilirlik özelliği kazanıyor

Lee daha önce, takas edilebilirlik özelliğinin LTC’deki en büyük eksikliklerden biri olduğunu dile getirmişti. MW protokolü ile bu özellik artık aktif olacak.

Ocak güncellemesinde, Burkett MW üzerinde “interaktif olmayan işlemleri” desteklemek için araçlar paylaşmıştı. En son güncellemeye göre, tasarım yinelemesinde bazı değişiklikler yapıldı. İlk yazmada bulunan sorunlar çözüldü ve gelinen son noktada Litecoin Geliştirme Protokolü’ne (LIP) dönüştü. Ancak Burkett, LIP’in yeterli incelemeye sahip olması ve kabul görmesinin biraz zaman alacağını belirtti.

Testnet lansmanının nihayetinde bir zaman çizelgesine sahip olması, özellikle altcoin son zamanlarda piyasada çok fazla baskı altında olduğu için Litecoin topluluğu için iyi bir haber.

Litecoin (LTC) bu yıl hayli volatil bir seyir izliyor

Litecoin (LTC), 2020’nin başında olağanüstü bir performans sergiledi. Bu süre zarfında neredeyse %100 değer kazanan “dijital gümüş”, şubat ortasından itibaren %32 düştü.

Bu haberin yazıldığı esnada LTC fiyatı 57,42 dolar. Bununla birlikte, LTC’nin hash rate’i ocak ayının başından beri artıyor ve an itibarıyla 175,41 TH/s olarak kaydedildi. Madencilik zorluğu ise 6,40 TH/s’ye yükseldi.

Bu veriler, 2020 başından beri gösterdiği tutarsız performansına rağmen Litecoin ağının iyi durumda olduğunu gösteriyor. Son duyurularla ağ daha da güçlenmiş olacak.

ambcrypto

Ripple CEO’su, XRP satışlarıyla ilgili eleştirilere cevap verdi


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir