Ripple CEO’sunda çarpıcı XRP ve Bitcoin açıklaması
Ripple CEO’sunda çarpıcı XRP ve Bitcoin açıklaması

Ripple CEO’sunda çarpıcı XRP ve Bitcoin açıklaması

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, Bitcoin’in mikro ödemeler için kullanılacak kadar ölçeklenebilir olmadığından emin.

Ripple CEO’su: “Bitcoin’i mikro ödemelerde kullanamazsınız.”

Ripple CEO’suna göre, piyasa değerine göre en büyük kripto para olan Bitcoin, mikro ödemeler yapmak için kullanılamaz. Ripple CEO’suna göre, sınır ötesi ödemeler şirketi Ripple’ın yerel tokeni olan XRP’nin kurtarmaya geldiği yerde tam olarak burasıdır:

İşlem başına maliyet veya işlem hızı açısından mikro ödemeler amacıyla Bitcoin gibi bir şey kullanamazsınız. Bu XRP için çok daha uygun bir kullanım yöntemi.

Garlinghouse, volatilite endişelerinin bir işlemi gerçekleştirmek sadece üç veya dört saniye sürmesi nedeniyle XRP için geçerli olmadığını söylüyor. Bu Brad Garlinghouse’a göre, Ripple’ın doğal tokeni olan XRP’nin Bitcoin ve para transferi devi SWIFT üzerinde önemli bir avantajının olduğu yer. Ripple patronu aynı zamanda stablecoin’leri “ilginç” paralar olarak da adlandırıyor. Ancak Brad Garlinghouse farklı fiat para birimleri arasında bir köprü kurmaya ihtiyaç duyulduğu konusunda ısrar ediyor ve ona göre XRP bu boşluğu doldurmaya yardımcı oluyor.

Brad Garlinghouse: “Ripple’ın fiyatı tahmin edilemez!”

Fiyat tahmini istendiğinde  Garlinghouse, XRP ve diğer kripto paraların fiyatının tahmin edilemeyeceğini belirtiyor:

Kripto fiyatını tahmin edebilseydim burada olmazdım.

Garlinghouse şu an itibariyle, birçok altcoin’in Bitcoin ile ilişkili oluğunu belirtiyor. Ancak Garlinghouse, bu korelasyonun XRP ekosisteminin mevcut gelişimi konusunda heyecanlı olduğunu ekleyerek gerçek bir kullanım durumunu yansıtmaya başlayacağını tahmin ediyor. Garlinghouse, eğer Facebook konuşmanın merkezinde olmazsa Libra’nın düzenleyicilerden daha sıcak bir karşılama alabileceğini söyledi. Ayrıca Brad Garlinghouse, Libra’nın 2022’de piyasaya çıkamayacağını öngörüyor. Apple CEO’su Tim Cook, özel şirketler tarafından yayınlanan kripto para birimlerini eleştirerek, kendi şirketlerinin kripto para çıkarma planlarının olmadığını söyledi.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir