Yeni bir DeFi yıldızı mı doğuyor? Tohum turunda 1,5 milyon dolar topladı!
Yeni bir DeFi yıldızı mı doğuyor? Tohum turunda 1,5 milyon dolar topladı!

Başarılı analist favorisi olan kripto para birimlerini açıkladı

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

eToro kıdemli pazar analisti Mati Greenspan, yeni kripto yatırımına ilişkin bir sorguya yanıt verirken, portföy yöneticisi şu anda favorisi olan ilk üç kripto para birimini açıkladı.

Ünlü analist Mati Greenspan’ın favori olan 3 kripto para birimi

Mati Greenspan yükselme potansiyeli gördüğü 3 kripto parayı açıkladı. Bu kripto paralar şunlardır: Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC) ve Binance Coin (BNB). Şimdi analistin seçtiği kripto paraların potansiyelini birlikte inceleyelim.

Bitcoin (BTC)

Bitcoin bu listedeki en iyi fikir. Ağa bağlı metrikler rekor kırmaya devam ediyor. Ağın bilgi işlem gücü hızla 90 milyon tera hash işaretine yaklaşıyor ve bu da BTC’yi piyasadaki en güvenli Blockchain projesi haline getiriyor.Bitcoin Ocak ayından bu yana diğer kripto paralara kıyasla yüzde 180’lik artış kaydetti. En dikkat çekici olanı, Greenspan’ın portföyünde şu anda Bitcoin’in 5,68’lik bir ağırlığı var.

Litecoin (LTC)

Litecoin muhtemelen gruptaki tek garip kripto. Litecoin Vakfı, geçen ay Reddit’e sızan bir Telagram sohbeti sonrasında tartışmalara yol açtı. Yeni güncellemeyle, geliştiricilerin protokole olan ilgisini kaybettiğini ve çok az ilerleme kaydedildiğini ileri sürüyor. Greenspan, ikinci tercih olarak neden LTC’yi seçtiğini CCN’ye açıkladı:

Harika bir marka ismi ve tanınma özelliği var. Litecoin güçlü bir topluma sahip ve bu değere dönüşür.

Litecoin bu yıl yüzde 136 arttı. Litecoin Greenspan’ın portföyünde yüzde 3,57’lik bir paya hakim.

Binance Coin (BNB)

Altcoin krizi sonrası çoğu kripto para biriminin orijinal faydasını ortaya koymak zor. Bununla birlikte Binance borsasının egemenliği sayesinde BNB çok güçlendi. Binance Coin (BNB), 2019’da yüzde 275’lik bir artış kaydetti. BNB’nin Mati Greenspan’ın portföyünde  yüzde 1,01’lik bir payı var.

CCN

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir