Cardano’dan çeyrek milyon dolarlık fon! Merkezsizlik üst aşamaya taşınıyor
Cardano’dan çeyrek milyon dolarlık fon! Merkezsizlik üst aşamaya taşınıyor

Güçlü altcoin’den uzun süredir beklenen duyuru geldi!

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler altcoin Cardano’nun (ADA) kurucusu Charles Hoskinson, birkaç gün önce Colorado’daki bir Ask-Me-Anything (AMA) sürprizini yaptı. Bu AMA’nın arkasındaki amaç, topluluğa Cardano’nun arkasındaki ekibin farklı projeler üzerinde nasıl çalıştığını açıklamaktı. Charles Hoskinson’un söylediği en önemli şeylerden biri, Eylül ortasındaki ağ testnet lansmanı ile ilgili.

Charles Hoskinson topluluk güncellemeleri

Hoskinson’a göre, müşteri testnet ve ağ testneti piyasaya sürüldükten sonra istikrarlı bir şekilde çalışıyor. Aynı zamanda uzmanlar, son birkaç haftada bulunan yüzlerce hatayı düzeltmek için çalışıyorlar. Amaç Shelley’nin piyasaya sürülmesiyle dağıtık ve teşvik edilmiş bir test ağına doğru ilerlemek. Bu yeni güncelleme ile ilgili olarak, Hoskinson 15 Eylül’de yeni Shelley güncellemesini  yayınlayacaklarını bildirdi.

Bu güncelleme için uzun süredir bekleyen topluluk için bu haber çok olumlu. Ayrıca Hoskinson, esnetme, teşvik etme ve kendi kendine node testi üzerinde de çalıştıklarını söyledi.  Ayrıca Eylül ayında diğer gelişmeler için de çok önemli bir ay olacağını belirtmekte fayda var. Açıkladığı gibi, Ouroboros protokolünün araştırılmasındaki son gelişme olan Ouroboros Hydra’nın tamamlanmasını bekliyorlar.

Popüler altcoin Cardano, ekosistemini ve topluluğunu genişletiyor

Hoskinson, Cardano Vakfı ekibi bunun hakkında şunları söyledi:

Bu önemli, çünkü uygulanabilir bir riskli kanıt platformu oluşturma konusundaki önceki tüm araştırmaların gerçekleştirilmesidir. Ayrıca küresel ölçeklemenin yanı sıra keskinleştirmeye de izin verir. Ouroboros’un tamamlanması, bilgisayar bilimlerindeki riskli kanıt sorununun çözümünde atılmış büyük bir adım olarak duruyor.

Buna ek olarak, Charles Hoskinson ayrıca topluluk tarafından merak edilen birkaç soruyu yanıtladı. Örneğin, Algorand’ın harika insanlarla iyi bir takım olduğunu söyledi. Dahası Charles Hoskinson, sadece Cardano için değil, piyasadaki diğer projeler için de olumlu olacak şekilde sektörde daha fazla rekabet olacağına inanıyor.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir