19 Mayıs Ethereum analizi: ETH nereye gidiyor?
19 Mayıs Ethereum analizi: ETH nereye gidiyor?

Usta analist: “Ethereum “destansı boğa” rallisine başlıyor!”

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir teknik göstergeye göre, Ethereum önümüzdeki günlerde yukarı doğru yükselmeye başlayabilir. Tanınmış pazar analisti Jonny Moe, Falling Wedge modelinde Ethereum’un trend çizgilerini birleştirerek yükselişin yolda olduğunu belirtti. ETH/USD paritesi, modelin tipik davranışına göre, fiyatın kırılmasına neden olabilecek olan Kama’nın zirvesine ulaşmak üzere.

ethereum, ethereum price

Usta analist: “Etherum devasa yükselişe başlayacak.”

Açıklama, Ethereum spot piyasasındaki 364,59 dolardan itibaren en düşük seviyeye kadar daha derin bir aşağı yönlü düzeltmenin ardından geldi. Dün altcoin düşüşünü yüzde 55’e kadar uzattı ve spekülatörler arasında vahşi bir düşüş yönünde korkulara yol açtı. Bitcoin piyasasında da benzer bir duyarlılık, altcoin piyasasının aşağı yönlü önyargısını bastı.

Doğru Bitcoin tahminleri ile ünlenen Max Keiser ise Perşembe günü farklı bir tahmin üzerinde konuştu. Bitcoin’in kripto para pazarından önemli miktarda pay alacağını ve kalanların Ethereum dahil ciddi düşeceğini belirtti:

Altcoin’ler öldükçe, oyuncular BTC’nin %85 baskınlık seviyesine geri dönüşü öncesinde stratejik olarak pozisyon alıyorlar. BCH ve BSV özellikle savunmasız. ETH 90 dolara geri dönüyor.

Jonny Moe: “Bitcoin’in artan piyasa payı, Ethereum yükselişini engelleyebilir.”

Moe’nun analizine göre, Ethereum güçlü bir toparlanma arayışı içinde ve 288-300 dolar civarında gizlenmiş bir yükseliş hedefine bakıyor. Düşen Kama paterninin boğa teyidi, fiyat bir miktar genişleme ile direnç eğilim çizgisinin üstüne çıktığında gelir. Buna göre Ethereum, Moe grafiği üzerinde 187,92, 193,60, 225,26, 239,92 ve 288-300 dolar ile çakışan seviyeleri tekrar test edecek.

Moe bir Ethereum rallisini duyuruyor ayrıca Bitcoin’in artan baskınlığının bunu engelleyebileceğini de vurguluyor. Bu nedenle analist, fiyatın kırılma girişiminde bulunabileceğini söyledi. Bu, devam eden düşüş trendinin devamı anlamına geliyor. Genişletilmiş bir olumsuz durum söz konusuysa, Ethereum Keiser’ın 90 dolarlık geri çekilme hedefine düşmeden önce 146 dolar, 130,22 dolar ve 100 dolar civarında destekleri hedefleyecek.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir