binance xlm
Binance’den dev hamle: 9,5 milyon XLM airdrop'u geliyor

Binance’den dev hamle: 9,5 milyon XLM airdrop’u geliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Sektördeki lider Bitcoin ve kripto para borsası olan Binance, aniden 775.000 dolar değerinde yaklaşık 10 milyon XLM tokeni bulunduğunu duyurdu. Binance, 20 Temmuz’dan 1 Eylül’e kadar ellerinde Stellar Lumens (XLM) bulunduranlar, tuttukları miktara göre 9,5 milyon XLM’yi dağıtacak.

Binance’den dev hamle: 9,5 milyon XLM dağıtılacak!

Piyasada farklı kripto para birimleri var. Bazıları Proof of Work (PoW) konsensüs algoritması ile bazıları da Proof of Stake (PoS) ile çalışır. PoS sistemleri, kullanıcıları ve ağdaki katılımcıları, cüzdanlarında harcadıkları paralara göre ödüllendirir. PoS konsensüs algoritmasına geçmeyi planlayan kripto para birimlerinden biri Ethereum’dur (ETH). Binance, 20 Temmuz’dan itibaren en az 10 XLM tokeni olan kullanıcılara XLM dağıtacağını açıkladı.  

XLM, piyasadaki en büyük dijital para birimlerinden biri ve finansal şirketlerin ve diğer bankaların birbirleri arasındaki işlemleri işlemelerine yardımcı olmak istiyor. Ayrıca, bireysel kullanıcılar da ağa bağlanabilir ve ayrıca para alabilir ve gönderebilir. Stellar (XLM), Binance’nin airdrop duyurusunun sonrasında yaklaşık yüzde 20 yükseldi.

Binance, pazardaki en büyük ve en popüler borsalardan biri

CoinMarketCap’a göre, bu makalenin yazıldığı tarihte XLM, pazardaki en büyük 11. kripto para birimi ve 1,75 milyar dolar değerinde. XLM tokenlerinin her biri 0,088 dolardan satın alınabilir. Bu, Binance tarafından tutulan fonların şu anda 775.000 dolar değerinde olduğu anlamına geliyor.  Binance ise, pazardaki en büyük ve en popüler borsalardan biri. 

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin