Tom Lee’den sağduyu tavsiyesi: “Bitcoin’in düşme sebebi Libra.”
Tom Lee, bitcoin, bitcoin haberleri

Tom Lee’den Bitcoin ve piyasa tahmini

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fundstrat’ın kurucusu  Tom Lee,  CNBC’nin “Futures Now” adlı programının yeni bölümünde yeni ATH’ye kolayca ulaşabileceğini iddia ederek Bitcoin’de her zamanki gibi büyük yükselişe işaret etti. Bir numaralı krito para son zamanlarda hafif bir gerileme yaşadı, şu anda 9.000 dolar seviyesinin üzerinde seyrediyor.    

Tom Lee, Facebook’un kripto parası hakkında açıklamada bulundu

Lee, Facebook’un son açıklamalarıın ana firmaların şimdi kripto paralara odaklandıklarını gösteren ‘tam bir doğrulama’ olduğunu iddia ediyor. Bu nedenle Lee, “Blockchain Bitcoin’den üstündür”  diyenlerin karşısında duruyor:

Bunun aslında Bitcoin için çok boğa odaklı bir gelişme olduğunu düşünüyorum. Ancak stablecoin’ler için ise gerçekten kötü olduğunu düşünüyorum.

Lee ayrıca, Gemini gibi şirketlerin benimsenme ile mücadele edeceğini düşünüyor ve Libra’nın baskın stablecoin olacağını düşündüğünü de vurguluyor.

Tom Lee: “Hedefimi 10.200 dolara koyuyorum.”

Bitcoin bu yıl ilk kez son zamanlarda 9.000 doların üzerinde yükseldi. Bitcoin, günlerinin sadece yüzde 4’ünü bu seviyenin üzerinde geçirdi. Bu nedenle, Lee şu anda ‘boğa piyasasında derin olduğumuz’ konusunda ısrar ediyor.

Lee’nin yükseliş tahminine dair bir yorum yaparken, Anthony Grisanti Bitcoin’in 9.500 dolara dokunduğunda çok long pozisyon alan olacağını belirtti. Bu kolaylıkla yolu 10.000 dolara açabilir. Daha önce Lee, bu fiyat seviyesinin en yüksek FOMO seviyesini tetikleyeceğini belirtti:

Hedefimi 10.200 dolara koyuyorum ve ticaretten çıkıyorum.

Uzman: “Herkesi tekrar eşitlemenin yolu Bitcoin’den geçiyor.”

Grisanti’ kolejinden Brian Stutland, Bitcoin’in gerçekten de merkez bankaları tarafından kontrol edilen fiat paralar için bir hedge varlık olabileceğini iddia ediyor. Brian Stutland, şunları ifade etti:

Merkez bankası sosyalizmi oluşturmanın başka bir yoludur. Sadece daha fazla para basar. Herkesi tekrar eşitlemenin yolu Bitcoin’den geçiyor.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir