Bitcoin neden yükseldiği gibi geri düştü? 2 sebebi var
Bitcoin neden yükseldiği gibi geri düştü? 2 sebebi var

Ünlü analist Brian Kelly: “Madenciler artık Bitcoin satmayacak.”

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin 7900-8000 dolar civarında destek vermeye devam ediyor, altcoin’lerde ralli ile kazançlarını sürdürmeye çalışıyor. Bitcoin’in toplam piyasa değeri 140 milyar doların üzerinde.

Bitcoin arz ve talep ilişkisiyle yükselecek

CNBC’nin yakın tarihli bir röportajında ​​Brian Kelly, Bitcoin’in momentumunun artan talep ve gelecek yıl azalan arz beklentisiyle desteklendiğini belirtti.

Brian, Bitcoin’e olan talebin yalnızca Fidelity gibi kurumlardan değil, aynı zamanda TD Ameritrade’in son gelişmesiyle perakende tüccarlardan da arttığını söyledi. Ayrıca, Bitcoin, tedariki azaltacak halving’e doğru ilerliyor.

These are the next big catalysts for the bitcoin rally from CNBC.

Bitcoin halving 366 gün uzaklıkta. “Halving” gerçekleştikten sonra madencilik ödülü yarıya inecek. Şu anda, başarılı bir işlem yapan madenciye 12,5 BTC ödeniyor. Ödül gelecek yıl yarıya inecek ve 6,25 BTC’ye düşürülecek. Brian, bu durumla alakalı şunları söyledi:

Dünyadaki birçok madenciyle konuştum ve dediler ki: Gelecek yıl boyunca bizi kurtarabilecek kadar Bitcoin sattık. Bu noktada artık Bitcoin’leri (BTC) elde tutacağız.

Sonunda, artan talebin ve azalan arzın gelecekte daha yüksek bir fiyatın belirli göstergeleri olduğunu belirtti. Bununla birlikte, yükseliş için herhangi bir hedef belirlemezken, yatırımcılara portföylerinin  gelecekte %1-5’ini Bitcoin ile doldurmalarını tavsiye etti.

Coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir