Uzmanlardan son 5 yılın Bitcoin kıyaslaması ve 2025 tahmini
Uzmanlardan son 5 yılın Bitcoin kıyaslaması ve 2025 tahmini

Popüler analistlerden güncel Bitcoin tahmini

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin sessiz bir hafta sonu işlem seansı geçirdi ve şu anda 4.000 ila 4.100 dolar arasında işlem görüyor. Bu aralığın ne kadar süreceği belli değil, ancak tarihsel olarak BTC uzun süren yan alımlardan sonra oldukça önemli fiyat dalgalanmaları yaşadı. Şimdi, analistler Bitcoin’in yakın gelecekte 5.500 dolarlık yukarı doğru büyük bir artış yapmak için poz verdiği konusunda hemfikir gibi görünüyor, ancak daha da aşağı inme olasılığının hala devam ettiğine dikkat etmek önemli.

Bitcoin (BTC) 4.000 ila 4.100 dolar arasında kaldı

Bitcoin 4.021 dolarlık mevcut fiyatıyla marjinal bir şekilde işlem görüyor. Geçtiğimiz birkaç gün boyunca BTC’nin volatilitesi, işlem aralığı büyüdükçe düşmeye devam ediyor. Her ne kadar BTC’nin şu anki işlem yelpazesinin üst sınırı kesinlikle yakın gelecekte bir direnç seviyesi olarak hareket etse de  analistlerin Bitcoin’in nasıl tepki verdiğini görmek için yakından izledikleri kilit seviye 4.200 dolar.

Twitter’da bir kripto para analisti olan Crypto Krillin, yakın zamanda Bitcoin’in şimdi 5.500 dolara doğru yukarı sallanacağına inandığını, ancak 3.000 dolarlık bir aşağı yönlü hedefin hala bir olasılık olduğunu düşündüğünü belirtti. Crypto Krillin konuya yönelik şunları söyledi:

“Bitcoin için gerçek anı çok yakın. Doğrudan bulutun üzerinden 5.500’e uçuyoruz ya da 3.000’i ziyaret ediyoruz. Yükselişe yaslanıyorum.

Analistler: “Bitcoin’in üst hedefi şu anda 5.500 dolar.”

Crypto Krillin, Bitcoin’in üst hedefinin şu anda 5.500 dolar olduğuna inanan tek analist değil. Dün Twitter’daki bir başka popüler kripto para birimi analisti olan Galaxy,  neredeyse 50 bin takipçisine BTC’nin yükselen bir üçgen oluşumunun sonuna yaklaştığını açıkladı. Bu, kriptonun istatistiksel olarak yukarı doğru fiyat artışını 5.500 dolara yükselteceği anlamına geliyor. Galaxy konuya yönelik şunları söyledi:

Bulkowski’nin çalışmasına göre, azalan hacimli yükselen üçgenlerin %60’ından fazlası, ortalama %35’lik bir fiyat artışıyla yükselmeye başladı. Kırılma onaylandıktan sonra bu bize 5.500 dolarlık BTC hedefi veriyor.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir