Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini
Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini

Flaş kripto para haberleri: Bitcoin, XRP, TRON, Ethereum, Litecoin, EOS, VeChain, Cardano ve daha fazlası

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir kripto yatırımcısının Bitcoin’e genel bakışından Ripple’daki büyük maaş raporlarına kadar kripto dünyasında yaşanan flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Bitcoin ve kripto para haberleri

Eski Facebook ürün stratejisti Tomer Federman, Bitcoin ve kriptonun “sınırsız” ve “akıllara durgun” fırsatları oluşturduğunu söyledi. Federer Capital’in CEO’su Hacker Noon Podcast’e yaptığı röportajda şöyle diyor:

Geçen yıla baktığımızda bile Bitcoin’in genellikle 3500 dolar civarında olduğunu görüyoruz. Son birkaç yılda inanılmaz derecede iyi performans gösteren bir varlık sınıfından söz ediyoruz. Sanırım bu daha önce belirttiğim gibi sadece başlangıç.

Ripple ve XRP haberleri

Ripple, yeni iş alımlarında XRP’de ödenen devasa ikramiye teklifleri ile ön plana çıkıyor.

Anonim kalmak isteyen bir Ripple mühendisi, yüksek maaşlara ek olarak XRP’de 3 milyon dolara varan bir imza ücreti teklif ettiklerini söylüyor. Ripple, kaliteli yetenekleri kapmanın da ötesine geçtiğini söyleyen mühendis, çalışanlara XRP ödemeleri yapılıp yapılmadığı hakkında yorum yapmadı.

EOS haberleri

EOS, global hackathon turnuvasında bazı finalistler dikkat çekiyor. En çok dikkat çekenlerin arasında yeni bir bakış açısı ile Blockchain tabanlı ticaret platformu olan Ducatur öne çıkıyor.

Cardano haberleri

Cardano’nun arkasındaki şirket IOHK, önümüzdeki hafta iki kripto araştırma makalesi yayınlayacağını söyledi. Makalelerden biri kripto güvenliğine odaklanırken, diğeri kumar endüstrisindeki Blockchain kullanım durumlarını analiz edecek.

VeChain haberleri

VeChain, yeni uygulama geliştirme programları üçlüsünü açıkladı.

VeChain, 100.000 ila bir milyon VeThor Tokeni (VTHO) kazanabilecek adaylar için yeni bir uygulama geliştirme programı ve bir yarışma çağrısı duyurdu. Geliştiriciler fikirlerini burada sunabilir ve ödül için yarışabilirler.

TRON haberleri

TRON CEO’su Justin Sun, QuadrigaCX kripto borsasının çalışanlarından biriyle bağlantıya geçti.

https://twitter.com/justinsuntron/status/1095029870604644352

Sun, Tong Zhou’ya BitTorrent’te bir iş teklif ettiğini söyledi. Zhou, borsa CEO’sunun ölümünden sonra dijital varlıklarına erişimini kaybettiğini bildirdiğinde zararının 422.000 dolar olduğunu söyledi.

Litecoin haberleri

Litecoin kurucusu Charlie Lee, ağdaki gizlilik işlemlerinin isteğe bağlı olacağını onayladı ve ekibin lansmandan önce yapacak çok işi olduğunu söyledi.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir