Bitcoin düşük volatilitesi ilgi çekiyor
Bitcoin düşük volatilitesi ilgi çekiyor

Satoshi Okulu’nun kurucusu: “Bitcoin yıl sonunda 20.000 dolar olacak.”

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) yıl sonu tahminleri hala makul derecede iyimser. BTC/USD paritesinin yükseliş eğilimini devam ettirebilmesi için 4.000 doların üzerinde bir değer kazanması gerekiyor. Satoshi Okulu’nun kurucusu Joerg Molt, en iyimser fiyat tahminini yapıyor ve Bitcoin’in yıl sonunda 20.000 dolar olacağını iddia ediyor.

Satoshi Okulu’nun kurucusu: “İnsanlar daha fazla Bitcoin almaya başladılar.”

Bitcoin, Aralık 2017’deki tüm zamanların en yüksek seviyesine göre %84’lük bir düşüşle yaklaşık 3.400 dolar civarında seyrediyor. Ancak, kripto para uzmanları ve analistleri Bitcoin’in yükseleceğinden emin. Finder.com’un son anketlerine göre, yılın sonuna kadar ortalama öngörülen Bitcoin fiyatı şu anki seviyeye göre %100’lük bir artışla 6.778 dolar seviyesinde.  Bitcoin’in Satoshi Okulu’nun kurucu ortağı Joerg Molt, en iyimser tahminle geliyor. Bitcoin’in bir aydan az bir sürede 20.000 dolara sıçrayacağını düşünüyor.  Molt, konuya yönelik şunları söylüyor:

ABD’de vergilendirmenin başlangıcı, böylece insanlar Aralık ve Ocak ayı arasındaki likiditeyi azaltmak için daha fazla Bitcoin almaya başladılar ve liquid ağ ve lightning ile kitlesel benimsenme artmaya başladı.

Bununla birlikte, uzmanların çoğunluğu mevcut fiyatlandırma manzaralarına paralel olarak daha az ciddi beklentilere sadık kalıyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir