Kripto para sektöründe meydan gelen önemli olaylar
Kripto para sektöründe meydan gelen önemli olaylar

İşte kripto para sektöründe son zamanlarda yaşanan tüm önemli gelişmeler

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para sektöründe son zamanlarda önemli olaylar yaşanıyor. Kripto pazar analizinden Ripple’daki bir milyar dolar müşteriye kadar, Blockchain dünyasında geçen hikayelerin bazılarına bir bakalım…

Kripto para sektöründe meydan gelen önemli olaylar

Bitcoin ve kripto boğa koşusu geliyor!

Bloomberg, yıl sonunda Bitcoin ve kripto boğa koşusu için olumlu işaretler görüyor. En büyük dijital para birimlerinden bazılarını izleyen bir endeks için teknik bir gösterge, kripto endüstrisinin son yıllardaki son halsizlik ve toparlanmadan kurtulmak için hazırlıklı olabileceğini gösteriyor.

Bloomberg Galaxy Crypto Index’te MACD teknik göstergesi, son bir ay içinde ilk kez olumlu yönde saptı. Hareket, fonun yaklaşık yüzde 30’unu oluşturan Bitcoin‘deki yükseliş eğilimine denk geliyor. Konuya yönelik  eToro’da piyasa analisti olan Mati Greenspan, şunları söylüyor:

Teknikler harika görünüyor ve temel özellikler harika. Tüm işaretler kripto pazarında bir Noel Baba rallisine işaret ediyor.

EOS ve Ethereum

Merkezi olmayan kripto platformu  BancorX artık Ethereum (ETH) ve EOS’u destekliyor. Protokol, kullanıcıların bir borsa kullanmadan ETH’yi EOS’a dönüştürmelerini sağlar.

Monero, Cardano, Stellar, XRP, Tezos, Kararlı, Groestlcoin, Lisk, Zencash ve Zcash

Trezor donanım cüzdanı, yeni bir ürün yazılımı güncellemesi sayesinde Trezor Model T’ye dokuz adet kripto parayı ekledi.

Ripple

İsveçli bir finans grubu ve uzun zamandır Ripple ortağı olan SEB, şimdi Ripple’ın xCurrent ödeme platformunu kullanarak milyarlarca dolar harcadığını açıkladı. Firmanın işlem hizmetleri başkanı Paula da Silva, konuya yönelik şunları söylüyor:

Geçen yıl, bu zamanlar sadece bir müşteri vardı. Artık SEB’in tüm müşterileri, Ripple platformunda İsveç ve ABD arasında şirketler arası transfer yapıyor. Bunun için birkaç milyar var. Bunun nasıl gittiğini ve onu daha iyi hale getirmek için neye ihtiyacımız olacağını anlamaya çalışıyoruz.

IOTA

Merkezi olmayan araç veri platformu carVertical, IOTA Tangle’yi uygulamak için en son stratejilerini gösteren bir video yayınladı. Video’da şunlar anlatılıyor:

Bir OBD cihazı arabanızı izler ve verileri IOTA Tangle’ye işler. Aracınız sürerken, GPS ile sürekli kontrol edilir. Koordinatlar, motor durumu ve pil seviyesi IOTA işlemi olarak saklanır. Araç ücretli park bölgesinde durursa, carVertical.CITY otomatik olarak park başlangıç ​​saatini ve bölgedeki fiyatı kaydeder. Sürüş yaptığınızda, bir uygulama otonom olarak parkınızın bittiğini ve hizmet maliyetini belirlediğini belirten yeni bir IOTA işlemi yapar.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir