Dünyanın en büyük kripto borsalarından biri olan Binance, Blockchain Charity Vakfı’nın (BCF) neler yaptığını belirten bir yazı paylaştı. Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), yakın tarihte BCF’in tüm liste ücretlerini hayır kurumlarına bağışlayacağını duyurdu.
Binance, Blockchain Charity Vakfı’nın misyonunu açıkladı
Yakın tarihli bir Medium gönderisinde Binance, BCF’nin küresel sürdürülebilir kalkınmayı Blockchain yardımıyla daha etkin kılmayı amaçladığını belirtti. Binance, bağış ekosisteminde Blockchain teknolojisinin kullanımının şeffaflığı arttıracağına inanıyor.
Binance, bağış alanında belirgin bir şeffaflık eksikliği gördüğünden ve çoğu zaman bağışların ihtiyaç duyulan insanlara ulaşmadığı için bu projeyi başlattığını belirtti.
Binance’ten konuyla ilgili açıklama geldi:
Bu adımı, CZ’nin vizyonunu gerçeğe dönüştürmek için atıyoruz. Binance, Blockchain’de kaydedilen izlenebilir çoklu para bağışı sağlayan şeffaf bir bağış platformu oluşturuyor.
BCF, Eylül ayında 73. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda “Sosyal Fayda için Blockchain” projesini başlattı. Bu adım, UNGA’nın en büyük buluşması olan BM milletvekillerinin bir araya gelmesiyle gerçekleşen ilk ve tek Blockchain buluşması oldu.
Bu olay sırasında BCF, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programına (UNDP) 1 milyon ABD doları bağışladı.
BCF aynı zamanda, kamuoyunda Blockchain teknolojisinin kullanımı ve yardım alanında şeffaflık ihtiyacını da gidermeye amaçlıyor.
BCF aynı zamanda, Birleşmiş Milletler Ticaret ve Kalkınma Konferansı (UNCTAD) Dünya Yatırım Forumu’nda, İsviçre’nin Cenevre kentinde 24 Ekim’de gerçekleşecek olan “Sürdürülebilir Kalkınma için Engeller” oturumunu destekliyor.
En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.
Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.