Kripto dünyasında bu varlıklar öne çıkacak! İşte incelenmesi gereken göstergeler
Kripto dünyasında bu varlıklar öne çıkacak! İşte incelenmesi gereken göstergeler

Kripto dünyasında bu varlıklar öne çıkacak! İşte incelenmesi gereken göstergeler

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Kripto dünyasının popülaritesi artıyor ve yatırımcılar da aktifliğini koruyor. Uzmanlar, piyasa değerinin 2023 yılı sonuna kadar %4.000’den fazla artacağına inanıyor. Ancak, hız bulmakta zorlanan Solana (SOL) ve Aptos (APT) için koşullar farklıdır.

Özet

  • Solana’nın (SOL) TVL’si 2023’te yeni bir zirveye ulaştı.
  • Aptos’un (APT) piyasa değeri %16’dan fazla düştü.
  • Pomerdoge, ön satış 1. aşamada 840.000 dolardan fazla para topladı.

Son zamanlarda Solana (SOL) ağı, ağ büyümesinde önemli bir kilometre taşına ulaştı. DeFiLlama’nın en son verilerine göre, Solana (SOL) ağının toplam kilitli değeri (TVL) yukarı doğru hareket ediyor.

Son zamanlarda Solana’nın (SOL) TVL’si 2023’teki en yüksek seviyesine ulaştı. Ayrıca Solana’nın (SOL) şu anda 9.77 milyar dolar olan staking piyasa değerinde de bir artış görüldü. Solana (SOL) topluluğu, bu gelişmelerin Solana (SOL) fiyatının daha da düşmesini engelleyebileceğini düşünüyor.

Bu arada Solana (SOL), 30 günlük fiyat tablosunda %16’lık bir düşüş yaşadıktan sonra şu anda 23,46 dolardan işlem görüyor.

Aptos (APT) piyasa değerinde düşüş görüyor

Aptos (APT), 2023’ün ilk yarısında iki uç noktaya tanık oldu. Yılın başında Aptos (APT), %400’ün üzerinde artış göstererek Ocak ayında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 19,99 dolara ulaştı. Ancak bundan sonra Aptos (APT) için düşüşe geçen bir yolculuk oldu.

Son 30 gün içinde Aptos’un (APT) piyasa değeri %16’dan fazla düştü. Sonuç olarak Aptos (APT) şu anda 6,37 dolardan el değiştiriyor. Ancak Aptos (APT) topluluğu, kilitli toplam değerde (TVL) bir soluklanma bulmaya çalıştı. Artemis’in son verilerine göre Aptos’un (APT) TVL’si geçtiğimiz ay %25’in üzerinde artış gösterdi.

Pomerdoge (POMD) ön satış aşaması tamamlanıyor

Bir araştırma raporu, küresel oyna-kazan NFT oyunlarının piyasa değerinin 2028 yılına kadar %17,93’lük bir Bileşik Büyüme Oranı ile 8.857 milyon dolara ulaşacağını öngörüyor. Pomerdoge, 2023 yılının 4. çeyreğinde yeni bir blockchain oyunu olan Pomergame’i piyasaya sürecek. Çeşitli özelliklere sahip olacak ve heyecan verici ödüller sunacak. Pomergame, oyuncuların oyunu oynarken para kazanmalarına olanak tanıyacak. Ayrıca oyun, oyuncuların karakterlerini özelleştirilmiş oyun içi varlıklarla inşa etmelerine ve geliştirmelerine olanak tanıyacak. Dahası, oyuncular altın statüsünde bir Pomer elde edebilirlerse, platformun ekosistemi içinde oyun içi varlıkları satmaya veya takas etmeye başlayabilirler.

Projenin yüksek büyüme beklentileri nedeniyle POMD tokenlarının ön satışı büyük bir başarı elde etti. Şu anda POMD’nin ön satışı ilk aşamada ve POMD tokeninin satın alma fiyatı 0,007 dolardan 0,008 dolara yükseldi. Üstelik piyasa tahminlerine göre POMD tokenlarının fiyatı ön satışın bitiminden önce %1.700 oranında artabilir. Daha sonra tokenlar Uniswap borsasında yayına girecek.

hindustantimes


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir