Dogecoin'in kârlı adresleri ilginç bir durum sergiliyor: Gelecekteki kazanımlar neler getirebilir?
Dogecoin'in kârlı adresleri ilginç bir durum sergiliyor: Gelecekteki kazanımlar neler getirebilir?"

Dogecoin’in kârlı adresleri ilginç bir durum sergiliyor: Gelecekteki kazanımlar neler getirebilir?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Bugün dijital para birimi ekosistemi genel olarak kötümser bir tablo sergiliyor, toplam kripto piyasa değeri 1.16 trilyon dolar seviyesinde ve son 24 saatte neredeyse hiç büyüme görülmüyor. Kripto endüstrisinin öncü meme coin varlığı Dogecoin (DOGE), düşüş eğiliminin ağına takılmış durumda ve son 24 saatte %0,96, geçen hafta ise %6’dan fazla düşüş yaşadı.

Ancak bu büyük kötümser tabloya rağmen, Dogecoin ilginç bir durum sergiliyor; kripto analitik platformu IntoTheBlock’un (ITB) verilerine göre, Dogecoin sahiplerinin önemli bir kısmı şu anda “Kârlı” durumda, yani kârlılığı gösteren bir etikete sahip.

Şu anda toplam 2.54 milyon adresin (%53,05) kârlı olduğu doğrulandı. Bu metrik özellikle dikkat çekici, çünkü DOGE son bir ayın büyük bir bölümünde oldukça kararsız bir büyüme süreci geçirmiştir. Bu süre zarfında, en popüler mizah parası toplamda %12 oranında büyümüştür.

Kârlı adresler, sadece 2.03 milyon cüzdana (%42,41) denk gelmektedir ve ağdaki tüm adreslerin yaklaşık %4’ü zararsız bir şekilde kripto paralarını tutmaktadır.

Gelecekteki kazanımlar

Dogecoin’in kullanımı uzun vadeli yatırımcıları ödüllendiren son derece dinamik bir yapıya sahiptir. DOGE kârlılık verilerinin heyecan verici yanı, kripto parayı uzun bir süre elinde tutan kullanıcıların, diğer önde gelen dijital para birimleri ile karşılaştırıldığında daha iyi durumda olma olasılığının yüksek olmasıdır.

Dogecoin’in gelecekteki büyümesine güç sağlamak için tasarlanmış birçok temel destek bulunmaktadır. Bunlardan biri, sosyal medya platformu X’in (eski adıyla Twitter) yakında ödeme platformuna dönüşeceği yönündeki söylentilerdir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir