featured

PEPE, meme coin’ler arasındaki tahtını yeniden kazanmak istiyor: Yükseliş başlayacak mı?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki meme coin’lerden bir tanesi olan PEPE token’ın Ağda Gerçekleşen Kâr/Zarar (NPL) metriği, kritik bir teknik göstergedir. Bu gösterge, kripto para biriminin sıradaki fiyat hareketlerini tahmin edebilmek için kritiktir.

Bu metrik, meme coin’in uzun bir düşüş döneminin ardından yatırımcıların çok ihtiyaç duyduğu pozitif ışıkları yeniden yaktı.

Bununla birlikte durumun daha titiz bir analizi, zıt bir gerçeği ortaya çıkararak meme coin’in sıkıntılarının bitmekten çok uzak olabileceğini düşündürüyor.

İlk bakışta, PEPE’nin TGA metriğindeki düşüş cesaret verici bir işaret gibi göründü. Tarihsel olarak bu ölçümdeki önemli bir düşüş, çoğu kripto para biriminde genellikle bir fiyat düşüşüyle ​​aynı zamana denk geldi.

PEPE

PEPE’nin TGA düşüşü devam eden satış baskısını gizliyor

PEPE’nin 24 saatlik performansındaki son artış, %1,7’lik bir ralli ile bu inanca güven veriyor gibi görünüyordu. Bununla birlikte, zincir üstü verilerin daha derinlemesine incelenmesi, daha az iyimser bir tablo ortaya koyuyor.

NPL potansiyel bir fiyat tabanına işaret ederken, meme coin’in daha geniş zincir üstü performansı bununla çelişiyor. Çünkü fiyat, tutarlı ve sürekli satış baskısı yaşadı.

Yatırımcılar önemli bir fiyat artışı olasılığını ortadan kaldırarak, meme coin’ler de dahil olmak üzere token’larını satmaya devam ettiler. Yedi günlük grafikteki %9,1’lik düşüş, PEPE’nin karşı karşıya olduğu kalıcı zorlukların altını çizerek, acil toparlanma potansiyeli konusunda şüphe uyandırıyor.

Kripto piyasası yükseliş mücadelesi veriyor

PEPE’nin mücadelesi tek başına gerçekleşmiyor. Daha geniş kripto para piyasası, düzenleyici belirsizlikler, piyasa duyarlılığı değişimleri ve makroekonomik faktörler dahil olmak üzere çok sayıda zorlukla boğuşuyor. Kripto ortamıyla eşanlamlı hâle gelen volatilite, köklü olanlar da dahil olmak üzere bütün token’ları etkiledi.

Bu belirsizlik zemini, yatırımcılar arasında artan ihtiyatla sonuçlandı. Son zamanlarda yapılan bir PEPE fiyat analizine göre daha fazla fiyat düşüşü korkusu, ilgili yatırımcıların bile ellerindeki token’ları satmasına sebep oldu. Bu davranış, fiyat toparlanmasına işaret edebilecek göstergelere rağmen, PEPE gibi token’larda gözlemlenen sürekli satış baskısına katkıda bulunuyor.

PEPE ve diğer meme coin’lerin sıradaki hareketi ne olacak?

PEPE’nin yatırımcı ilgisini kaybetmesi, fiyatın dibe vurabileceği konusunda spekülasyonların artmasına sebep oldu. Zincir üstü veriler, ani bir fiyat artışı potansiyelini gölgede bırakan, token sahiplerinin satışlarının tutarlı bir eğilimini yansıtıyor. Ayrıca, kripto piyasasındaki daha geniş mücadele durumu daha da kötüleştirerek yatırımcıların beklentilerini yönetmelerini çok önemli hâle getiriyor.

NewsBTC


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir