featured

Gözde altcoin ayılara teslim olmuyor! Kritik direnç kırılırsa yeni bir ralli başlayacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Cardano (ADA), bugün yapılan fiyat analizine göre yükseliş gösteriyor. Fiyat son 24 saatte %0,22 oranında mütevazı bir artış kaydetti ve bu yazının yazıldığı sırada 0,3790 dolar civarında işlem görüyor. Gözde altcoin için direnç 0,3859 dolarda iken, destek noktası ise 0,3764 dolar seviyesinde bulunuyor.

Bugün yapılan fiyat analizi, boğaların bir miktar güçlendiğini ve fiyatı yükseltmek için çaba sarf ettiklerini gösteriyor. Ayrıca, satın alma baskısının da arttığı söylenebilir. ADA, bugünün işlem seansını 0,3774 dolardan açtı. 0,3800 dolar seviyesinin biraz altına geri dönmeden önce bir miktar yükselerek 0,3859 dolar seviyesindeki dirençle karşılaştı.

Boğalar yeterince güçlü kalabilirse bu direnç noktasının yakın vadede kırılması bekleniyor. Öte yandan 0,3764 dolarda bulunan destek noktasının kaybedilmesi durumunda gözde altcoin sırasıyla 0,3650 dolar ve 0,3500 dolar seviyelerine doğru bir düşüş yaşayabilir.

ADA 1 günlük fiyat grafiği analizi:

Günlük grafik, boğaların fiyatı 0,3800 dolar seviyesinin üzerine çıkardığını ve şu anda 0,3900 dolardaki dirençle karşı karşıya olduklarını gösteriyor. Bu engelin üstesinden gelebilirlerse, ADA fiyatı önümüzdeki günlerde 0,4000 doların üzerine doğru yükseliş hareketine başlayabilir. Son 24 saatteki işlem hacmi 215 milyon dolar iken piyasa değeri ise 13,2 milyar dolar.

ADA grafik

Günlük grafikteki teknik göstergeler de yükselişe işaret ediyor. RSI değeri 53,12 işaretinde iken MACD çizgisi sinyal çizgisinin üzerinde bulunuyor. Bu da alıcıların şimdilik piyasada üstünlüğe sahip olduğunu gösteriyor. Bollinger Bantları da genişleyen bir model gösteriyor.  Üst bant 0,3800 dolarda iken alt bant ise 0,3560 dolarda bulunuyor.

ADA 4 saatlik fiyat grafiği analizi:

4 saatlik grafik de günlük grafiğe benzer şekilde alıcıların güçlendiğini ve fiyatın yukarı doğru hareket ettiğini gösteriyor. Grafikteki yeşil şamdan da kırmızı mumu geçecek şekilde şekilleniyor. Bu da alıcıların piyasayı kontrol ettiğini gösteriyor.

ADA altcoin grafik

RSI şu anda 65,47 işaretinin üzerinde işlem görürken MACD çizgisi de sinyal çizgisinin üzerinde bulunuyor. Histogramdaki yeşil çubuklar, piyasadaki yükseliş eğiliminin bir başka teyididir. Ayrıca, Bollinger bandı göstergesi genişleyerek önümüzdeki günlerde oynaklığın artabileceğini gösteriyor.

Sonuç olarak

ADA fiyat analizinde sonuç olarak, gözde altcoin’in bazı kısa vadeli düzeltmelere rağmen boğaların hâlâ fiyat hareketini kontrol ettiği söylenebilir. Yatırımcılar herhangi bir işlem yapmadan önde 0,3800 dolardaki direnç ve 0,3750 dolardaki destek noktalarını yakından izlemelidir. Eğer alıcılar piyasanın kontrolünü elinde tutabilirse, gözde altcoin direnç noktasını kırarak yükselişe devam edebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin