featured

Boğalar güçlü: Gözde altcoin önümüzdeki haftalarda büyük bir yükseliş kaydedebilir!

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Polygon (MATIC) fiyatı, yılın başındaki güçlü performansını son haftalarda sürdürdü ve bu süreçte 1 doları geçmeyi başardı. Peki, 2023 yılının ikinci çeyreğinde MATIC fiyatını neler bekliyor?

Son zamanlarda neler oldu?

MATIC fiyatı 2023 yılının başından bu yana oldukça güçlü bir şekilde arttı. Ocak ayında ve özellikle Şubat ayının ilk yarısında gözde altcoin’in fiyatı performansı yatırımcılarının yüzünü güldürdü. Böylece fiyat, Şubat ayının ortasında 1,55 dolara yükseldi.

altcoin MATIC grafik

Fakat daha sonra yeniden bir düşüş geldi ve bunun sonucunda MATIC fiyatı Mart ayının başlarında 0,95 dolara geriledi. ABD’deki bankacılık krizinin ardından fiyat tekrar 1,25 dolara yükseldi. Son birkaç haftada, fiyat çoğunlukla yatay hareket etti. Bununla birlikte, mevcut eğilim yukarı yönde. Bu nedenle, 2023 yılının ikinci çeyreğinde altcoin’in fiyatı yükselişe devam edebilir.

Yükselişin arkasındaki sebep ne?

Polygon, Ethereum blockchain’i için bir ölçeklendirme çözümüdür. Polygon, son aylarda çok zincirli bir platforma dönüştü. Ayrıca proje, Nike, Adidas veya Starbucks gibi birçok tanınmış marka ile de iş birliği yaptı.

MATIC, son haftalarda en güçlü yükselen kripto para birimlerinden biri oldu. Özellikle yılın başında elde ettiği kazanımlar çok büyüktü. Ayrıca, Şubat sonundaki küçük bir düşüşün ardından altcoin, Mart ayında yeniden daha güçlü bir şekilde yükselmeyi başardı. Mevcut eğilimin yukarı yönlü olması sebebiyle 2023 yılının ikinci çeyreğinde olumlu gelişmeler görebileceğimizi söyleyebiliriz.

Önümüzdeki haftalarda neler olacak?

Genel olarak, MATIC fiyatındaki artışın önümüzdeki haftalarda devam edeceği düşünülüyor. Çünkü kripto piyasası şu anda iyi bir ivmeye sahip. Çok yakında piyasa lideri olan Bitcoin 30,000 dolar seviyesini kırabilir. Bunun gerçekleşmesi durumunda altcoin piyasası da hareketlenecektir.

MATIC, önümüzdeki birkaç hafta içinde yeniden 1,50 dolar seviyesinin üzerine çıkabilir. Kripto piyasası bir bütün olarak tekrar keskin bir şekilde yükselirse, örneğin merkez bankalarının para politikasını gevşetmesinin bir sonucu olarak, MATIC büyük kazananlardan biri olacaktır. Yani, olumlu bir senaryoda fiyat 2 dolar seviyesine dokunabilir. Sonuç olarak, 2023’ün ikinci çeyreğinin sonu için MATIC fiyatı için öngörülen seviyeler 1,40 ila 1,85 dolar arasındadır.

CryptoTicker


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir