Balinalardan dikkat çeken ADA hamlesi! Fiyata etkisi olacak mı?
Balinalardan dikkat çeken ADA hamlesi! Fiyata etkisi olacak mı?

Balinalardan dikkat çeken ADA hamlesi! Fiyata etkisi olacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – İlginç bir gelişmede, 10 milyondan fazla ADA arzına sahip Cardano sahipleri aniden bir artış fark ettiler. Bu gruptaki adreslerin sayısı son iki hafta içinde 12 arttı, bu da yatırımcı grubunun zulasına en az 120 milyon ADA daha eklediği anlamına geliyor.

Ocak ile Nisan arasında, 10 milyondan fazla Cardano’ya sahip yatırımcı sayısı önemli ölçüde azalmasına rağmen, sahip oldukları arz önemli ölçüde etkilenmedi.

Bu sahipler, 2019’da arzın neredeyse %48’ini kontrol ediyorlardı ve o zamandan bu yana düşüşe rağmen, varlıkları geçen yıl Ocak ayında yeniden tırmanmaya başladı. Bugün, tüm ADA’nın neredeyse %47’sine hükmediyorlar.

Cardano’nun korkması gereken nedir?

Sadece bu 478 yatırımcının elinde tuttuğu 15.86 milyar ADA kesinlikle endişe yaratıyor. Cardano’nun dolaşımdaki arzı 33.75 milyar ADA olsa da, 10 milyon ADA’lık bir düşüş şüphesiz fiyatı büyük ölçüde etkileyecek ve Cardano’nun mevcut durumu göz önüne alındığında bunlardan daha fazlasına ihtiyacı yok.

Bu ay boyunca Cardano, altcoinin bir önceki aya göre %54,79 rallisinden memnun olan yatırımcılarının hafifçe yükselen umutlarını öldürmekten başka bir şey yapmadı.

Bu ralliyi geçersiz kılan Cardano, önemli bir psikolojik seviye olan 1,02 dolar ve 1 dolarlık kritik desteklerden düştü ve yatırımcıların moralini bozdu.

Bu hisleri zincirleme davranışlarında bile görülüyordu. İlk ortadan kaybolanlar, Mart ayının sonuna doğru neredeyse 80 milyar dolar değerinde büyük sıçramalar yaptıktan sonra faaliyetlerini yavaşlatarak 10 milyar doların altında işlem yapan balinalardı. Bu örnek, Cardano’nun 5 Nisan’da yerel zirveyi belirlemesiyle şekillenmeye başladı.

Doğal olarak, onları takip eden yatırımcılar, kırmızı mumlar ortaya çıkmaya başlar başlamaz ilgilerini de kaybettiler. Bununla birlikte ağ, işlem sayısının günde yalnızca 20 bine dik bir düşüş gözlemleyerek, Cardano’nun Aralık 2020’den bu yana gördüğü en düşük rakamlar olduğunu kaydetti. O zamana kadar, ortalama işlemler bir günde 80 bin ila 100 bine dokunuyordu.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin