Macro guru, Ethereum’un dişli rakibini ön plana çıkarıyor: Peki daha iyi performans geliyor mu?

SOL hacim kaybı yaşıyor: Binance, Solana ağını kasıtlı mı durduruyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana, akıllı sözleşmeleri ve yeni merkezi olmayan uygulamaların (DApp’ler) oluşturulmasını kolaylaştırmak iзin tasarlanmış, gelişmekte olan bir Katman 1 blok zinciridir. Geliştirici katkılarını ve faaliyetlerini analiz ederek bakıldığında ilk 10 içinde önemli konumda bulunuyor. SOL en hızlı gelişen varlık olan ikinci sırada yer alıyor.

Ek olarak, NFT pazar alanındaki Solana, kral altcoin ETH ile karşılaştırıldığında umut verici bir istatistik sergiliyor. Bu kadar etkileyici rakamlara rağmen, hala bazı eksik unsurlar var. Diğer yandan SOL hacim önemli bir kaybı görerek dikkatleri üstüne çekti. 

Sol hacim: Halen bir eksiklik mi var?

Solana’nın yerel simgesi SOL, son zamanlarda fiyat hareketi açısından pek bir şey gösteremiyor. CoinMarketCap’e göre SOL, 92.5 dolar civarında işlem görüyor. Hafta sonu gün içinde ise yaklaşık yüzde 4 küçülme yaşıyor.

Mevcut dalgalı piyasa hissi, short siparişlerin long siparişlerden %80’den fazla olmasıyla hem long hem de short işlemlerin önemli ölçüde tasfiye edilmesiyle sonuçlandı. Toplam 250 milyon doların üzerinde bir tasfiye işlemi gerçekleşti.

Buna ek olarak, SOL hacim Nisan ayının başından beri düşüyor. Özellikle, bu ay hacimlerdeki düşüş, artan kullanıcı benimsemesinin en iyi işareti değil. Bu, aşağıda ekli grafikte açıkça görülmektedir.

SOL hacim düşüşü neden oldu?

Bir olay bu serbest düşüşü a.ıklayabilir. En büyük kripto borsası Binance, 29 Nisan’da Solana (SOL) ağından yapılan para .ekme işlemlerinin askıya alındığını duyurdu. Borsa ayrıca şunları söyledi:

“Bu, boş işlem kimlikleriyle oluşturulan yüksek para çekme hacminden kaynaklanıyor. Zincir içi işlemlerin başarısız olduğu onaylandıktan sonra ilgili para çekme talepleri reddedilir. Tüm süreç en az dört saat sürer.”

Bu gelişme, Binance’in bu ay Solana için para çekme işlemlerini ikinci kez durdurduğunu gösteriyor. 7 Nisan 2022’de Binance, o sırada yaşanan bir ağ arızası nedeniyle Solana için para çekme işlemini askıya aldığını söylemişti.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin