Topluluk yolunu gözlüyor: Shiba coin yeni haftada sıçrama yapabilecek mi?

Bir balina elindeki varlıkların yanına Shiba ekleyerek güçlendirdi, peki ne kadar meme coin aldı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum, BNB Chain ve diğer ağlardaki en iyi 100 cüzdanı takip eden WhaleStats, yeni hareketleri takipçileriyle paylaştı. Twitter hesabı, Shiba Inu tokenlarını ve Terra (LUNA) almaya devam eden en büyük balinalardan bazılarını saptadı.

Dün yaşanan düşüşün ardından balinalar tekrar sahne aldı. Fırsat gördükleri varlıkları ekleme yapan topluluk gözünü yine meme coine dikti. Bir balina ise milyarlarca Shiba’yı cüzdanına dahil etti.

Balina, 143 milyar SHIB satın aldı

Yakın tarihli bir tweet’te, WhaleStats zincir üstü veri hizmeti, yaklaşık 17 saat önce “BlueWhale0073” cüzdanının sahibinin kripto zenginliklerine şaşırtıcı bir şekilde 143.334.055.785 Shiba Inu eklediğini bildirdi. Bu satın alma ona 3.176.282 dolara mal oldu.

Cuma günü, aynı kripto yatırımcısının 57.979.293.909 SHIB satın aldığı kayıtlara geçti. Bununla birlikte, haber esnasında balina ağırlıklı olarak USDT, MATIC ve LINK’i elinde tuttuğu bildirildi. 

USDT şu anda bu yatırımcının en büyük varlığını oluşturuyor. Portföyün yüzde 72.18’i USDT kaplerken, MATIC ve LINK ise sırasıyla yüzde 10.46 ve yüzde 10.82’yi oluşturuyor.

Başka bir balina, “Bonobo” LUNA satın aldı. Toplamda yaklaşık 10 milyon dolar değerinde kabaca 110.000 varlık ekledi. Cüzdanında en büyük çok ise, 879,1 milyon dolar değerindeki portföyün yüzde 71,65’ini oluşturan FTX Token bulunuyor.

Yazma sırasında Shiba, USD değeri ile en büyük varlık konumunda. Diğer yandan balinalar tarafından APE en çok işlem gören token olarak öne çıkıyor. En büyük 500 Ethereum balinası tarafından satın alınan ilk 10 varlık ölçeğinde, SHIB 7. sırada ve APE 5. sırada yer alırken, LUNA 4. sırada yer alıyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin