Kripto market değeri düşüşte, tasfiyeler ise 200 milyon doları geçti! Piyasanın genel görünümü…

Hafta sonu kripto market nasıl bir yol izliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2021 yılının Kasım ayından bu yana yaşanan düşüşler sonrası ilk defa iyi bir hafta sonu kripto dünyasında gözlemleniyor. Şu anlık pozitif bir görüntünün olduğunu söyleyebiliriz. Ancak piyasada yarım saat içinde bile her şey değişebilir. Genel görünümün iyi olduğu bir hafta sonu yaşanıyor. Bitcoin ve altcoinlerde kısmı toparlanma var. Öne çıkan bazı varlıklar ise yükselişiyle dikkat çekiyor. 

Bitcoin, 44.000 doları denedi ancak geçemedi. Dün akşam yaptığı denemeyle 43.800 dolar seviyelerinden geri dönü. Pazar gününe ise 43.000 dolar seviyesinden başlangıç yaptı. Şu an bu seviyelerde dolaşmaya devam ediyor.

Çoğu altcoin biraz yeşilde ve Cardano %8’lik bir artışla daha büyük sermayeli olanlardan en büyük kazanan olarak öne çıkıyor. ADA coine, SOL, BNB, ETH gibi varlıklar kısmı şekilde destek çıkıyor. Sıralama olarak daha aşağıda ise kazançlar biraz fazla.

Hafta sonu olmasına rağmen kripto varlıklar pozitif görünümde

Hafta sonu olmasına rağmen kripto varlıklar pozitif görünümde

Daha büyük sermayeli altcoinlerin çoğu, günlük ölçekte nispeten sakin kaldı. Ethereum, 24 saatlik küçük bir artışın ardından 3.300 doları koruyor. Binance Coin dün 500 dolara dokundu ancak şimdi bu çizginin hemen altında duruyor.

Solana, Polkadot, Avalanche ve Terra daha etkileyici kazanımlar elde etti. SOL %3, DOT %4, LUNA %5 ve AVAX %4 arttı. Cardano, ise majör coinler arasında en iyi gösterge yakalayan oldu. ADA dünden bu yana yaklaşık %8 arttı ve 1,35 doların üzerinde işlem görüyor.

Fantom (%12), Secret (%10), Spell Token (%8) kripto varlıkları diğer öne çıkanlar. Kripto piyasa değeri 2,1 trilyon dolara yakın seyrediyor.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin