Bu veri, Ethereum fiyatı için pozitif sinyaller veriyor!

Bu veri, Ethereum fiyatı için pozitif sinyaller veriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Santiment’e göre, Ethereum’un ağ büyümesi 2021 Ekim ayının sonundan bu yana düşüş eğiliminde. Ethereum fiyatı 10 Kasım’da tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 4.867 dolara ulaştı ve o zamandan beri düşüşte. Şu anda Ethereum, ATH’sinden yaklaşık %33 düşüşle 3.213 dolardan işlem görüyor.

Geçtiğimiz yıl boyunca, Ethereum, Solana ve katman 1 ve 2 tokenlerinin kendi pazar payından bir ısırık almasına izin verdi. NEAR, Harmony, Cosmos ve Fantom gibi yeni ortaya çıkan blok zinciri ürünleri ilerleme kaydediyor gibi görünüyor.

Bununla birlikte, birçok piyasa katılımcısı, Ethereum’un 2022’nin ortalarında “iş kanıtından” “pay kanıtına” geçişinin, daha fazla yatırımcıyı Ethereum ağına ve ETH’ye bahis yapmaya teşvik edebileceğine inanıyor.

İşte Ethereum fiyatı için cesaret verici bir işaret

Yayınlandığı sırada, Ethereum fiyatı son 24 saatte %3,89 düşüşle 3.200 dolar seviyesini korumak için mücadele ediyordu. Santiment’e göre, ETH’nin düşüş eğilimi büyük ölçüde ABD’deki TÜFE, enflasyon ve Fed’in kararları nedeniyle ortaya çıkan makro endişelere bağlanabilir.

Bununla birlikte, ETH’nin Günlük Aktif Adresleri, donuk fiyat hareketine ve daha az sayıda yeni girişe rağmen sağlıklı görünmeye devam ediyor. Zincir üstü analitik firması Santiment’e göre, bu veri, ağın hâlâ çok aktif olduğunu gösteriyor.

Günlük aktif adres sayısı (DAA), daha yüksek aktif adres daha fazla blok zinciri kullanımını gösterdiğinden, zaman içinde ağ etkinliğini izlemek için iyi bir teknik olmaya devam ediyor. Sonuç olarak, DAA’lar bazen fiyat hareketi için önde gelen bir gösterge olarak kullanılır; ağ erişimi talebi, blok zincirin yerel tokenine olan talebi artırabilir. Bu talep artışı da Ethereum fiyatının yükselişi için itici güç olabilir.

Bir başka cesaret verici ipucu, ETH’nin borsalardaki arzının, fiyatın düşmesine rağmen azalmaya devam etmesi. Bu durum, bazı piyasa katılımcılarının stok yapıyor olabileceğini gösteriyor. Bunun yanında piyasadaki Ethereum miktarının düşmesini sağlayan ETH yakımları da hız kesmeden devam ediyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin