Bu altcoin'in fiyatı %100 artabilir! Alım fırsatı mı? Teknik analiz

Bu altcoin’in fiyatı %100 artabilir! Alım fırsatı mı? Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ONE altcoin fiyat hareketi, geçen hafta %35’lik bir artışla yuvarlak dip modelinin üzerine çıkarak aşırı satın alma baskısı yarattı.

Harmony, merkezi olmayan uygulamaların (DApp’ler) oluşturulmasını ve kullanımını kolaylaştırmak için tasarlanmış açık kaynaklı bir blok zinciri platformudur. Ağ, rastgele durum paylaşımından yararlanarak merkezi olmayan uygulamaların çalışma şeklini iyileştirmek için tasarlanmıştır. Bu, sadece birkaç saniye içinde bloklar oluşturmanıza olanak tanır.

Projenin web sitesine göre, Harmony’nin çapraz parça sözleşmelerinin yanı sıra zincirler arası teknolojiyi de başlatması bekleniyor.

Altcoin’in geçmiş performansı

Altcoin fiyatı, yuvarlak dip modelinin eğrisiyle son dört gün içinde %35’ten fazla büyüdü. Ralli, günlük grafikte birden çok boğayı içine çeken mum çubuğu oluşturuyor. Böylece ralli, uzun zamandır beklenen yuvarlak dip modelinin kırılmasını sağlayacak.

Bu altcoin'in fiyatı %100 artabilir! Alım fırsatı mı? Teknik analiz

Teknik analiz

ONE altcoin fiyat hareketi, satın alma baskısında bir patlama ile 0.34 dolardaki direnç bölgesinin üzerine çıkıyor. Yuvarlak dip modelinin derinliği, kripto paranın fiyatında olası bir %100 kazancı ifade ediyor.

Önemli EMA’lar (50, 100 ve 200) günlük grafikte yükseliş trendini koruyor. Bu EMA’lar dinamik destek seviyeleri olarak hareket edebilir ve her ayı saldırısında yükseliş trendinin korunmasına yardımcı olabilir.

%69’daki RSI göstergesi, günlük grafikte merkez hattan aşırı alım bölgesine doğru yükseliyor. Ek olarak, 14 günlük SMA yükselmeye devam ediyor ve uzun süredir devam eden bir ralli öneriyor.

MACD göstergesi, günlük grafikte, MACD ve sinyal çizgilerinin düşüş eğiliminden kaçındıktan sonra daha da yükseldiğini gösteriyor. Ayrıca, yükseliş histogramları güçlerini yeniden kazanarak, çıkış sonrası bir boğa koşusunu işaret ediyor.

Bu nedenle, ONE altcoin fiyat hareketi ve teknik göstergeler, yüksek bir kırılmayla ortaya çıkacak büyük bir yükseliş rallisi olasılığını gösteriyor.

ONE altcoin için fiyat tahmini

Artan satın alma baskısı ve yuvarlak dip formasyonunun kırılması, ONE altcoin altında yatan yükseliş momentumunu güçlendiriyor. Bu nedenle Harmony, kripto para birimi üzerindeki kara bulutlara rağmen yükseliş eğilimi gösteren birkaç katman-1 altcoinden biridir.

Fiyat hareketi için direnç noktaları, 0,40 dolar olan birincil dirençten sonra 0,45 dolar ve 0,53 dolar. Destek seviyeleri 0,34 dolar ve 0,30 dolar, bu da trend çizgisinden dönüşü durdurabilir.

Sonuç olarak, yükseliş kırılması, mevcut fiyatlarla mükemmel bir satın alma fırsatı getiriyor. Ve satın alma baskısı devam ederse 0,55 doların üzerinde bir boğa koşusu mümkündür.

cryptoknowmics


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin