Harmony ağı atağa kalktı; ONE tokeni için büyük bir fırsat mı?
Harmony ağı atağa kalktı; ONE tokeni için büyük bir fırsat mı?

Harmony ağı atağa kalktı; ONE tokeni için büyük bir fırsat mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Harmony, hızlı ve açık kaynaklı bir Blockchain olarak bilinir. Farklı ağlarla köprüler kurmak için çalışıyor ve herhangi bir Proof-of-Work ve Proof-of-Stake zincirlerini birbirine bağlama yeteneğine sahip.

Blockchain, 2021’de, 2022 için belirlenen daha birçok hedefle birlikte ONE tokeninin fiyatını artırmak da dahil olmak üzere birçok dönüm noktasına ulaştı.

2021 4. çeyreği ile  2022 3. çeyreği için 380 milyon dolarlık bütçesi, her DAO’ya (merkezsiz otonom organizasyonlar) 500.000 ila 1 milyon dolar arasında, binlerce dolarlık ödül, bir düzine ortaklık, 100 port, 500 yeni lansman, 50 yatırım ve 10 hackathon tahsis eden 100 DAO’yu finanse edecek. 200 milyon dolar olması beklenen fonun geri kalanı, ağın hazine rezervine gidecek.

Blockchain şirketinin yazdığı gibi, finansman, organik pazar oluşumu için en iyi sonuçları doğrudan üretime getirmeyi amaçlayan Research DAO’ya, isteğe bağlı gelir katkıları için Basic DAO’ya, herkes için korkusuz güvenlik için çalışan Wallet DAO’ya ve Liquidity DAO’ya gidecek.

Harmony ekibi, Bitcoin köprüsü kurmak için kolları sıvadı

Harmony, ayrıca 24 Ocak’ta Bitcoin Köprüsü’nü başlatacak. Bu, işlem ücretleri ve hızları Harmony’ye bağlı olsa da, kullanıcıların BTC’lerini DeFi projelerine harcayabilecekleri anlamına geliyor. Bir kaynağa göre konuyla ilgili şöyle bir açıklama mevcut:

“BTC Köprüsü, Harmony ekosistemini Bitcoin ile birleştirir. Harmony ekosisteminde Bitcoin’i temsil eden değiştirilebilir bir token olan ONEBTC’nin oluşturulmasına izin verir. ONEBTC, Bitcoin ile 1:1 oranında desteklenmektedir ve teminatlandırılmış bir üçüncü tarafa güvenerek eşdeğer miktarda Bitcoin’in kullanılmasına izin verir.”

Harmony, birçok güçlü rakibi olmasına rağmen, uzun bir gelecek vaat eden ortaklıklar listesine sahip iddialı bir proje olarak öne çıkıyor.

dailycoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin