Büyük planları olan AAVE ekibi, altcoin’de bir ralliyi tetikleyebilir mi?
Büyük planları olan AAVE ekibi, altcoin’de bir ralliyi tetikleyebilir mi?

Büyük planları olan AAVE ekibi, altcoin’de bir ralliyi tetikleyebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2022 yılının ilk günlerinde çoğu altcoin ve hatta Bitcoin fiyat hareketinde önemli bir değişiklik olmadı. Ancak, AAVE gibi bazı altcoinler, yıl başladığında daha güçlü bir görünüme sahipler.

AAVE’da yükseliş hazırlığı mı var?

DeFi piyasası platformu Aave, büyümesini hızlandırmak için,  2022’de kullanıcılar için yeni bir mobil cüzdan başlatma planlarını açıkladı. Ayrıca pazarlarını ölçeklendirmek için Curve Finance ve SushiSwap ile entegre olmaya hazırlanıyor. Bu gelişme, AAVE protokolünün ölçeklendirilmesi, platformda zincirleme etkinliği zorlarken Aave’nin kullanıcı tabanını artırabilir.

Son zamanlarda, protokolün çekirdek ekibi zincirler arası bir yönetişim köprüsü başlattı. Bu, protokolün ana ağ yönetiminden birden çok ağda yönetilmesine yardımcı olacaktır. Buna ek olarak, AAVE topluluğu ücretsiz oylamayı etkinleştirmek ve ağdaki kullanıcılar için yönetimi kapsayıcı hale getirmek için çalışıyor. Sonuç olarak, bu yılın ilk çeyreği için bir dizi hedefle AAVE, özellikle ekosistem merkezli gelişmeler söz konusu olduğunda ivme kazanıyor gibi görünüyor.

AAVE fiyatı için son durum

Fiyat bazında, AAVE grafiği 159 $’a düştükten sonra Aralık ayında güçlü bir parabolik toparlanma gösterdi ve 27 Aralık’a kadar %70’in üzerinde bir toparlanma sağladı. Bu haberin yayınlandığı tarihte, AAVE’nin fiyatı simetrik bir üçgen oluşturmuştu.

Bununla birlikte, buradaki ilgili soru şu ki fiyat rallisinin zayıflamasıyla birlikte, ekosistem merkezli gelişmeler AAVE’nin toparlanması için yeterli olacak mı?

AAVE’nin kısa vadeli ve orta vadeli ROI’leri, 7 günlük ve üç aylık ROI’ler yazının yazıldığı sırada -%4,9 ve -%15 oranlarında olduğu için hiçbir kazanç görmedi. Bununla birlikte, altcoin toplaması için Sharpe oranıyla birlikte, varlığın performansının, “risksiz” bir varlığa kıyasla, -7 okumasına sahip 10 Aralık’a kıyasla nispeten daha iyi olduğu açıkça görünüyordu.

Fiyat hareketinin zayıflamasıyla birlikte aktif adresler de istikrarlı bir şekilde düştü. Bu, ağdaki aktivite eksikliğinin altını çizdi. Ek olarak, son birkaç gün içinde, bir grup uzun vadeli AAVE yatırımcısı, 31 Aralık’tan bu yana dört milyonun üzerinde tüketmeyi başardıkları için AAVE’lerini kâr için satmış gibi görünüyordu.

Yakın vadede, pazara yeni giren AAVE yatırımcılarının ağdaki etkinliği geri kazanmanın yanı sıra daha fazla kazanç için zorlamaları gerekecek. Ayrıca, varlığın azalan satış baskısı ile ralli yapması için, 330$ seviyesi fon giriş ve çıkış göstergesine göre çok önemli bir direnç fiyatı gibi gözüküyor.

Ancak olumlu yönden bakıldığında AAVE ekibi sermaye verimliliği, risk azaltma ve zincirler arası köprülemeyi amaçlayan açık kaynaklı bir protokol olan V3 üzerinde çalışmaya başladı. Ek olarak, ücretsiz oylama ve daha kapsayıcı yönetişim, Aave’nin 2022 için yol haritasında yer alıyor. Pek çok kişiye göre AAVE fiyatı, ATH fiyatına göre yüzde 60 oranında düşük seyrederken bir toparlanma gelebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin