Blockchain verileri Ethereum Balinalarının Shiba Inu alımlarını artırmaya başladığını gösteriyor

Shiba Inu, bu kripto parayı devirerek Ethereum balinalarındaki tahtını geri aldı!

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – WhaleStats analitik platformu tarafından paylaşılan verilere göre Shiba Inu, kısa süre önce, FTX tokenini düşürerek USD değerine göre ilk 1000 ETH balinasının kripto varlıkları arasında bir numaralı konumunu geri aldı. FTX daha önce SHIB’i düşürerek birinci konuma yükselmişti ancak Shiba Inu bugün konumunu yeniden kazandı.

Ethereum balina varlıkları

SHIB en büyük pozisyonu geri alarak FTX’i aşağıya itiyor

WhaleStats tarafından yakın zamanda atılan bir tweete göre, en iyi 1000 Ethereum balinası 1.606.812.247 dolar değerinde FTX tokeni tuttu ve bu da onu dolar değerine göre en iyi varlık haline getirdi.

Ancak, WhaleStats’ın verileri bir web sitesi güncellemesinden geçtikten sonra, Shiba Inu bu balinaların cüzdanlarındaki en yüksek konuma geri döndü. Tabloya göre, en büyük 1000 Ethereum balinası şu anda 1.874.858.006 dolar değerinde SHIB’e sahip. Cüzdanlarında saklanan bu meme tokenlerinin ortalama miktarı 52.343.037.616 ile tüm kripto varlıklarının yüzde 6.64’üdür.

Balinaların tuttuğu FTX miktarı ise 1.589.842.818 dolarla, balinaların sahip olduğu tüm kripto varlıklarının %5,63’ünü oluşturuyor. Bu cüzdanlar tarafından tutulan Ethereum değeri ise 158.791.856 dolar seviyesinde.

Yine de, bu balinalar arasında en yaygın olarak tutulan ve ticareti yapılan token UNI’dir.

Shiba Inu, ilk 1000 ethereum balinası arasında en çok tutulan kripto para

Shiba Inu, 1 milyon dönüm noktasına ulaştıktan sonra 100 bin yeni kullanıcı ekledi

WhaleStats, şu anda cüzdanında Shiba Inu (SHIB) tutan cüzdan sayısının 100 bin arttığını ortaya koydu. Sadece birkaç hafta önce, bu sayı 1 milyona ulaşarak bir dönüm noktası olmuştu ve şimdi toplam meme token sahiplerinin sayısı, 1.100.357’e ulaştı.

Bir haftada 1,14 milyar SHIB yakıldı

20-26 Aralık arasındaki dönemde 1.140.746.704 SHIB tokeni, kripto paraların harcanamayacağı veya geri çekilemeyeceği ölü bir adrese gönderildi yani yakıldı. Böylece bu tokenler dolaşımdan çıkarılmış oldu.

1 Aralık’tan bu yana, SHIB ordusu tarafından toplamda dört milyar civarında token yok edildi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir