Cardano fiyat analizi: ADA %6 değer kazandı, yükseliş sürecek mi?

Cardano fiyat analizi: ADA fiyatı bir günde %6 değer kazandı, yükseliş sürecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Günün Cardano fiyat analizi, fiyatın art arda iki düşük haftadan sonra yüzde 6’lık bir artış kaydederek toparlandığını gösteriyor. Fiyat, son 24 saat içinde 1,41 dolara kadar yükseldi ve işlem hacmi, token için olumlu alıcı değerlendirmesini göstererek yüzde 6’nın üzerinde arttı. ADA, fiyat herhangi bir olumlu ivmeyi pekiştiremediğinden, son iki hafta boyunca düşüş trendlerinin hakimiyetine maruz kaldı. Fiyat kritik 50 günlük üstel hareketli ortalamasına (EMA) ulaştığında satışlar tetiklenebileceğinden, şu anda oluşan eğilim kısa vadeli olabilir.

Daha büyük kripto para piyasası, son 24 saat içinde büyük tokenlerle toparlanma gösterdi. Bitcoin 50.000 dolar işaretinin üzerine çıkmak için yüzde 3 yükseldi. Ethereum yüzde 3’lük bir artışla 4.000 doların üzerinde konsolide olurken, Cardano ve Polkadot öncülüğünde diğer büyük altcoinler de artış gördü. Cardano ve Polkadot %6 yükseldi. Litecoin yüzde 3 artarak 160.91 dolara, Dogecoin yüzde 2 artarak 0.163 dolara ve Solana yüzde 4 artarak 174.61 dolara çıktı.

Fiyat EMA’lara dokunuyor ancak RSI düşüş görünümü öngörüyor

Cardano fiyat analizi için 24 saatlik grafik, karışık teknik göstergeler gösteriyor. Fiyat, bir dizi düşüşten sonra yükselebilir ve 2 hafta içinde ilk kez 50 günlük EMA’ya dokunabilir. Bununla birlikte, 38.42 olan Göreceli Güç Endeksi (RSI) değeri, piyasada düşük değerli bir durumu gösteriyor. Mevcut trendde, Cardano fiyatı 1,35 Dolar ve 1,30 Dolar Basit Hareketli Ortalamalarda (SMA) destek bulabilir ve daha fazla satış, ADA fiyatını sırasıyla 1,25 Dolar ve 1,20 Dolarlık Temmuz ve Haziran dip seviyelerine doğru götürebilir. Hareketli Ortalamalar (MACD) çizgisi de 0,00 işaretinin altındaki nötr bölgenin oldukça altında yer alarak Cardano fiyat analizinde düşüş görünümünü teyit ediyor.

Cardano fiyat analizi: ADA fiyatı
ADA/USD fiyatı (24 saatlik grafik)

4 saatlik grafik: ADA fiyatında yukarı yönlü bir hareket var

Cardano fiyat analizi için 4 saatlik grafik, fiyat için yeni ortaya çıkan yukarı yönlü bir hareketi vurguluyor. 54.61’lik RSI değeri, sağlıklı bir piyasa durumunu gösteriyor ve sonraki birkaç işlem seansını fiyat konsolidasyonu açısından çok önemli hale getiriyor. Önemli 4 saatlik EMA’ları geçtikten sonra fiyat, yukarı doğru daha fazla hareket olacağını düşündüren ilk iki Bollinger bandı arasında oturuyor. Fiyat, önümüzdeki saatlerde 1,40 dolar işaretini geçmeye çalışacak, ardından bir sonraki direnç noktası 1,45 dolar ve 1,47 dolar seviyesini test ederek %38.2 Fibonacci düzeltme seviyesinde belirlenecek.

Cardano fiyat analizi: 4 saatlik ADA fiyatı
ADA/USD fiyatı (4 saatlik grafik)

Cardano fiyat analizi: Olası senaryolar

Cardano fiyat analizine göre ADA fiyatının yukarı doğru hareket ettiği görülebilir. Artan işlem hacmi ile alıcıların pozitif ilgisi olduğu söylenebilir. Ancak 24 saatlik RSI, diğer teknik göstergelerle birlikte düşüş eğilimi gösteriyor. Kısa vadede fiyat, satışların tetiklenebileceği 1,40 dolara doğru hareket edecek. 1,30 doların altındaki herhangi bir hareket, yükseliş tezini geçersiz kılabilir. 4 ayın en düşük seviyesi 1,18 dolar da Cardano (ADA) için mümkün bir olasılık.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin