featured

15 Aralık Cardano (ADA) yatırımı için doğru zaman mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para yatırımcıları için gözde altcoinlerden bir tanesi olan Cardano ekosistemi, Aralık ayı boyunca sağlam bir büyüme kaydetti. Şimdi, kripto para yatırımcılarının ADA alabilmeleri için en ucuz zaman olabilir. Grafikler coinin büyüme için büyük bir potansiyele sahip olduğunu gösteriyor.

Cardano bir hisse kanıtı olan (PoS) blockchain platformudur. Kısa süre önce, Alonzo’dan sonra blockchainde akıllı sözleşmeler yazmak için Plutus olarak bilinen bir programlama dilini tanıttı.

Bu olay, ADA ekosisteminde gelecekte gerçekleşebilecek bir gelişmenin yolunu açtı ve şimdiden bazı ilerlemeler görmeye başladık.

Fiyat artışının destekleyicisi: Cardano ekosisteminin büyümesi

Daha önce ADA tabanlı DEX ve AMM DOEX’in Kick.io’da halka açık satışların nasıl başlatıldığı gündeme gelmişti.

Daha sonra ise 6 Aralık tarihinde Cardano Topluluğu Twitter sayfası, 1 milyonun üzerinde yetkilendirilmiş Cardano Cüzdanı olduğunu duyurdu. Cardano’da SundaeSwap DEX’in şu anda halka açık test ağlarını başlattığını da gördük.

ADA blockchaini devasa bir gelişme döneminde iken, 8 Aralık tarihinde de Cardano’daki Plutus tabanlı akıllı sözleşmelerin sayısında önemli bir artış gördük.

Cardano

Ek olarak, son 24 saat içinde Cardano’nun (ADA) piyasa değeri %2 oranında arttı. Bu da fiyatının yeniden yükseldiğini gösteriyor.

Bununla birlikte bu gelişmelerin her biri ve Cardano ekosisteminin genel büyümesi, gelecekte ADA tokeninin değerinin çok daha fazla büyümesine katkıda bulunabilir.

Cardano (ADA) yatırımı yapmalı mısınız?

15 Aralık tarihinde Cardano (ADA) 1,25 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Bu değer noktasının ADA tokeni için ne anlama geldiğini görmek için, onu tüm zamanların en yüksek hacmiyle ve geçen ayki performansıyla karşılaştırmak doğru olacaktır.

ADA jetonunun ATH değer noktası açısından bakarsak; 2 Eylül’de 3,09 dolar seviyesine yükseldi. ATH değer noktasında, token değer olarak 1,84 dolar veya %147 oranında daha yüksekti.

Ancak tokenin Kasım ayındaki değerine baktığımızda en yüksek noktası 9 Kasım tarihinde 2,33 dolardı. Ayın en düşük değer noktası ise tokenın 1,46 dolar değerine düştüğü 28 Kasım tarihindeydi.

Bu da tokenın değerinde 0,87 dolar veya %37 oranında azalma yaşadığı anlamına gelir.

Ancak, 28 Kasım ile 15 Aralık arasında token 0,21 dolar düştü.

IntoTheBlock’tan alınan verilere göre, ADA son yedi gün içinde 40.07 milyar dolar değerinde işlem gördü.

Bunu akılda tutarak, 15 Aralık token için en ucuz değer noktalarından biri olabilir. Bu da önerilen bir satın alma noktasıdır.

ADA’nın elinde birçok gelişme var. Ocak 2022’nin sonuna kadar da 2 dolara kadar çıkma potansiyeline sahip. Bu da onun sağlam bir satın alma potansiyeli olduğu anlamına geliyor. Ancak, eğer tokenin değeri 1,20 doların altına düşerse, yatırım imkanları yeniden düşünülebilir.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin