Robinhood kripto cüzdanı, halka açılmaya çok yakın! İlk transfer başarıyla tamamlandı
Robinhood kripto cüzdanı, halka açılmaya çok yakın! İlk transfer başarıyla tamamlandı

Robinhood kripto cüzdanı, halka açılmaya çok yakın! İlk transfer başarıyla tamamlandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Robinhood, Dogecoin kullanarak yakında piyasaya sürülecek cüzdanlarından birinin test transferini başarıyla tamamladı. Cüzdan, kullanıcıların platformdan kripto para yatırmalarını ve çekmelerine olanak tanıyacak.

Robinhood kripto cüzdanı halka açılmaya hazırlanıyor. Pazartesi günü, şirketin Crypto CCO’su Christine Brown, aylardır yapım aşamasında olan dijital para cüzdanları aracılığıyla başarılı bir şekilde transfer işlemini gerçekleştirdiklerini açıkladı. Cüzdan üzerinden yapılan ilk transferin Dogecoin olması dikkatlerden kaçmadı.

Dogecoin’de Robinhood ilk harici transferi

Brown’a göre, 420.69 DOGE’yi cüzdandan harici bir adrese transfer etmek onlara yaklaşık 0,02 DOGE’ye (sadece 0,005 dolar) mal oldu ve bu maliyet derecede ucuz. Robinhood dahilindeki transferler dışında, kullanıcılardan harici adreslere yapılan işlemler için ücret alınacak; bu, temelde işlemleri doğrulayan madencilere giden ağ ücretleri.

Bu gelişmeyle birlikte; Brown kesin tarihi açıklamasa da Robinhood kripto cüzdanının yakında piyasaya sürüleceğini gösteriyor. Uygulama Bitcoin ve Ether’i 2018 yılında desteklemeye başladı. Yakın zamanda listeye Dogecoin’i ekledi. O zamandan beri, kullanıcılar alım satım işlemi gerçekleştirebiliyor ancak para çekemiyor veya para yatıramıyor.

Bir kez başlatıldığında, platformdaki kullanıcılar diğer platformlara ve platformlardan token göndermeye ve almaya başlayacak. 9 Kasım itibariyle, yaklaşık 1.6 milyon kişi bekleme listesine kaydoldu.

Robinhood listesinde henüz SHIB yok!

Topluluğun, ticaret platformunda meme tokenini listelemek için şirketle aktif olarak çalışmasına rağmen Brown, Shiba Inu (SHIB) hakkında herhangi bir bilgi vermedi. SHIB’in ticaret platformunda desteklenmesi için bugüne kadar yaklaşık 538.485 kişi imza attı.

SHIB‘nin Robinhood’da ne zaman işlem görmeye başlayacağı henüz belli olmasa da token diğer birçok platformdan destek almaya devam ediyor. Son zamanlarda Gemini ve Binance.US, SHIB/USD çiftini listeledi. Ek olarak, token artık AMC Tiyatrolarında ve potansiyel olarak elektronik pazarı Newegg’de ödeme para birimi olarak kullanılmaya başlayacak.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin