Altcoinler büyürken Bitcoin hakimiyet oranı düşmeye devam ediyor
Altcoinler büyürken Bitcoin hakimiyet oranı düşmeye devam ediyor

650 bin dolar mı? Dev banka Bitcoin için neler söyledi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en büyük yatırım bankalarından biri olan JPMorgan, Bitcoin’in (BTC) piyasa değerinin Altın’ın değerine dönüşmesi durumunda 650.000 dolara ulaşabileceğini düşünüyor. JPMorgan, Bitcoin ve altının pandeminin ana yararlanıcıları olduğunu açıkladıkları bir rapor yayınladı.

JPMorgan’ın önerdiği gibi Bitcoin 650.000 dolara ulaşabilir mi?

Son aylarda Bitcoin çok hızlı büyüyor ve genişliyor. Dijital varlık, dünyanın her yerinden çok sayıda yatırımcıyı çekmeyi başardı. Ancak burada bahsetmemiz gereken en önemli şey, şirketlerin fonlarını Bitcoin’e nasıl yatırmaya başladıklarıyla ilgili.

Yatırım bankası, Bitcoin’in bu yıl genişlemesinin kesinlikle dikkate değer olduğunu düşünüyor. Diğer varlıklar büyük piyasa değerlerine sahipken (trilyonların üzerinde), Bitcoin hala 0,44 trilyon dolar değerinde. Sadece bu yıl, Bitcoin piyasa değeri olarak 0.3 trilyon dolar büyüdü ve birkaç saat önce fiyat 24.000 dolara ulaştı.

JPMorgan bu konuda şunları yazdı:

“Altın ve Bitcoin gibi alternatif ‘para birimleri’, varlıklarını (yatırım amaçlı) sırasıyla %27 ve %227 oranında artıran göreceli olarak pandeminin ana yararlanıcıları oldu.”

Dijital para birimi genişlemeye ve çok sayıda yatırımcıyı çekmeye devam ederse. 650.000 $’a ulaşması mümkün olabilir.

JPMorgan’ın açıkladığı gibi, en büyük dijital varlığın fiyatı yarın oraya gelmeyecek. Bununla birlikte, rapora göre, tüm dünyada büyük bir kurumsal benimseme olduğu düşünüldüğünde, oraya geç değil çok daha erken gelebilir.

MicroStrategy, Ruffler ve MassMutual, Bitcoin’e milyonlarca dolar yatırım yapan şirketlerden sadece birkaçı. Gelecekte, Bitcoin’e yatırım yapan ve BTC fiyatının yeni zirvelere ulaşmasına yardımcı olan daha fazla şirket olabilir.

usethebitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin