featured

Haftanın en çok kazananları: Bu 5 kripto para biriminin sıradaki hareketleri ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası karmaşalarla dolu bir haftayı geride bırakmaya hazırlanıyor. Bu yazında bu haftanın en çok değer kazanan 5 kripto para biriminden bahsedilecektir.

Bunlar:

Chiliz (CHZ): %32,44

Celsius (CEL): %5,07

Shiba Inu (SHIB): %4.74

Gnosis (GNO) : %2,60

EOS (EOS): %1,40

CHZ

CHZ 18 Haziran’dan bu yana artıyor. Aşağı yönlü hareket, azalan bir direnç çizgisinden kırılma yaşanmasına neden oldu. Bu hareket ile birlikte kripto para birimi, 18 Ağustos’ta 0,26 dolar ile en yüksek seviyesine ulaştı. Ancak CHZ, 0,28 dolarda bulunan direnç noktasına ulaşamadı ve o zamandan beri düşüyor. En yakın destek noktası ise 0,155 dolarda bulunuyor.

kripto para

CEL

CEL 14 Haziran’dan beri yukarı doğru hareket ediyor. Yukarı yönlü hareket sonucunda 15 Ağustos’ta 4,34 dolara dokunmayı başardı. Başlangıçta CEL 3,50 dolardaki direnç alanından çıkmış gibi görünse de, aşağı doğru bir hareket başlatmadan önce sadece üzerinde saptı.

Eğer düşüş devam ederse, en yakın destek noktası 1,45 dolar seviyesinde olacaktır.

SHIB

Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan SHIB, 18 Haziran’dan beri yükseliyor. 14 Ağustos’ta 0,0000128 dolarda bulunan direnç alanından çıktı ve aynı gün 0,000018 dolara ulaşmayı başardı.

Ancak fiyat, daha önce destek görevi gören çok önemli bir seviye olan 0,000018 dolarlık direnç tarafından reddedildi.

SHIB o zamandan beri düşüyor. Bu düşüş sonucunda ise fiyat 0,0000128 dolar civarında geri döndü.

GNO

17 Temmuz’da GNO, 18 Haziran’dan beri yürürlükte olan artan bir destek çizgisinden çıktı. 26 Temmuz’da bunu destek olarak doğrulamak için geri döndü. Fiyat o zamandan beri yükseliyor ve 18 Ağustos’ta 205 dolara ulaşmayı başardı.

Ancak, GNO daha sonra reddedildi ve o zamandan beri değer kaybetmektedir. Dolayısıyla altcoin’in kanalın direnç çizgisine dönmesi beklenebilir.

EOS

GNO’ya benzer şekilde, EOS 27 Temmuz’da yükselen paralel bir kanaldan çıktı ve 17 Ağustos’ta 1,83 dolara ulaştı.

Kripto para biriminin fiyatı o zamandan beri düşüyor. Şu anda ise destek sağlaması beklenen kanalın direnç çizgisine doğru bir hareket içerisinde.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin