featured

Güçlenen boğalar, bu altcoin’in fiyatını yukarı taşımaya hazır! Ancak bir şart var…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan NEAR, şu anda sınırlı fiyat hareketiyle satın alma bölgesinde işlem görüyor. Boğalar, önceki seansın aşağı yönlü momentumunu takiben kilit destek alanını tutmaya çalışıyor.

NEAR fiyatı, mayıs ayına kadar uzanan kısa vadeli destek alanının yakınında konsolide oluyor. Bu seviyenin üstünde veya altında bir kırılma altcoin’in bir sonraki yönüne karar verecek. Ancak, şu anda ihtimaller boğaların lehine görünüyor.

NEAR, fiyatını 5 seviyesinin üzerinde tutmak için mücadele ediyor. Kritik kırılma bölgesinin yeniden test edilmesi, fiyattaki gücü kanıtlayacaktır. Ayrıca 5,20 dolar seviyesinin üzerinde bir günlük mum çubuğu, yükseliş momentumunu güçlendirebilir.

NEAR bir geri çekilme yaşayabilir mi?

Günlük grafikte NEAR, yükselişe işaret ediyor.

Fiyat şu anda daha yüksek zirveler ve daha yüksek dipler yapıyor. Bununla birlikte, son zamanlarda fiyat, düşük seviyelerden %50’den fazla kazançla büyük bir güç göstererek 4,02 dolardan 6,11 dolara itici bir hamle yaptı.

altcoin NEAR grafik

Ayrıca NEAR, Ağustos’ta mevcut grafikteki formasyondan bir kırılma gerçekleştirdi. 6,11 dolarda yüksek seviyelere çıktıktan sonra altcoin, şimdi koparma seviyesinde bir geri çekilme için gelen yuvarlak bir tepe oluşturdu. Bu aynı zamanda 5,12 dolarda bulunan 20 günlük üstel hareketli ortalama ile çakışıyor.

Bir önceki seansta altcoin’in fiyatı 20 EMA’nın altında kapandı. Ancak ek alım baskısı fiyatı kritik seviyenin üzerine itti. 5,20 dolarda seansın yükseğinin üzerinde bir günlük kapanış, daha yüksek tarafa doğru yeni girişleri davet edecektir. Boğalar daha yüksek hareket ederken psikolojik olarak önemli olan 6 dolar seviyesini hedefleyebilir.

Fiyatı arz bölgesinin üzerine çıkarmak için daha fazla alıcının katılımı gereklidir. Bunun sonucunda da altcoin’in fiyatının sürekli satın alma baskısı altında 8 doları test etmesini bekleniyor.

Öte yandan 4,90 dolar seviyesinin altında bir günlük kapanış gerçekleşmesi durumunda ayılar kontörlü ele geçireceklerdir.

4 saatlik grafik yukarı yönü arıyor

Dört saatlik grafik zaman diliminde fiyat, altın geri çekilme oranı olarak da bilinen %61.8 Fibonacci düzeltme seviyesinde bir geri çekilme alıyor.

Fiyat bu orandan geri dönmeyi başarırsa, yükseliş eğiliminin devam etmesi bekleniyor.

Ek olarak, grafikteki mevcut durum da yukarı yönü işaret ediyor.  Bu formasyona göre, 5,20 doların üzerinde kapanış gerçekleşmesi durumunda 6 dolara doğru bir yükseliş gerçekleşebilir.

Öte yandan 4,90 dolar seviyesinin altında bir kırılma, yükseliş görünümünü geçersiz kılabilir. Bu durumda da altcoin 4,40 altına düşebilir.

NEAR şu anda tüm zaman dilimlerinde yükseliş gösteriyor. Saatlik zaman diliminde 5,20 doların üzerinde kapanış gerçekleşmesi durumunda alım hareketleri başlayabilir.

Bu yazının yazıldığı sırada NEAR, 5,05 dolar civarında işlem görüyor. Bu da son 24 saatte %1,16 oranında bir yükseliş kaydettiği anlamına gelmektedir. NEAR, piyasa değerine göre 23. sırada yer almaktadır. CoinMarketCap verilerine göre işlem hacmi son 24 saatte %14’ten fazla düşüşle 300,889,129 dolara geriledi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin