Yeni rapor: DeFi, geleneksel finansa göre daha fazla ölçeklenebilir

3 Defi projesi satın alma fırsatı sunuyor: Peki hangileri?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçtiğimiz boğa sezonunda pek çok akım bu piyasa gördü. Ancak nispeten durağan bir şekilde ilerleyen dönemlerde DeFi projeleri her zaman öne çıkmayı başardı. Geçmişte olduğu gibi bugünde merkezi olmayan tokenler yatırımcıların bir numaralı gözdesi olabiliyor.

2020 yılında başlayan DeFi rüzgarı, 2021 yılına kadar kendini taşımıştı. Hem projelerin geneli hem de bireysel olarak ilerleyiş öne çıktı. Bu süre zarfında kendini yeni tanıtan birçok varlık yüzde 300-400’ü geçti.

Şimdi ise DeFi projeleri eski günlerini aratıyor. Ancak bu tüm varlıkları kapsıyor. Zaman zaman sıyrılarak hareket eden varlıkları hiçe saymak bu yüzden doğru olmaz. İşte böyle bir zamanda 3 farklı DeFi projesini takibe alabilirsiniz.

Satın alma imkanı sunan DeFi projeleri

Kripto pazarında devam eden yardım rallisi , önceki toparlanmayı sürdürmek için duraklıyor. Genel piyasa hissiyatı hala olumsuz olsa da, bazı kripto paralar kısa vadeli bir ralli sunabilir. DeFi projeleri de bu ralliye öncülük edebilir.

Aave (AAVE)

Geçen aydan bu yana, AAVE fiyatı 82 ila 79 dolar bariyeri arasında yankılandı. Bununla birlikte, RSI göstergesindeki yükseliş eğilimi ile uyumlu olan bu dikdörtgen aralığı, fiyatın toparlanması için yüksek bir olasılık olduğunu gösteriyor.

Uniswap(UNI)

Geçen haftadan bu yana, Uniswap madeni para fiyatı 6 dolarlık destekten iki kez toparlandı. Bu yükseliş dönüşleri, alıcıların aktif olarak bu seviyeyi savunduklarını ve fiyatları %4’lük yüksek bir seviye olan 6.23$’a ittiğini gösteriyor.

Theta Network (THETA)

DeFi projeleri arasında daha önce büyük bir çıkış yakalayan varlık olmuştu. THETA fiyatı yaklaşık iki aydır paralel kanal modeli içinde düşüyor. Ancak teorik olarak bu model, direnç trend çizgisini kırdığında güçlü bir satın alma fırsatı sunuyor. Bu toparlanma teorisini destekleyen boğa RSI ayrışmasıyla birlikte, kopuş sonrası ralli fiyatları 1,3 dolara itebilir.

Curve DAO (CRV)

17 Ekim’de Curve Dao fiyatı, 0,85 dolarlık birleşik direnç seviyesinden, aşağı eğimli trend çizgisinden ve 20 günlük EMA’dan büyük bir çıkış yaptı. Altcoin, son 24 saatte %2.31’lik bir kazanç gösterdi. Ancak bugünün düşüş mumu, uygun bir zemin elde etmek için bu kırılan direnci yeniden test etti.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin