featured

XRP yeni bir direnç noktası ile karşı karşıya! Sıradaki trend ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında adından sıkça söz ettiren altcoin’lerden bir tanesi olan XRP için, bekleyen birçok satın alma siparişi 0,8490 dolar seviyesinde bulunuyordu. Aşağı yönlü baskı, Ripple’ın 12 saatlik grafikte daha yüksek bir kapanış mumu oluşturmasını engelledi. Yalnızca 0,8660 dolar seviyesinde üzerinde kesin bir kapanış daha fazla kazanımın yollarını açabilir.

Ancak başarısız kırılma belirtileri gösterdiği için XRP fiyatı şu anda tehlikede olabilir. Yatırımcılar yeni bir hamle yapmadan önce Ripple’ı yakından izlemeye devam etmeli.

XRP fiyat hareketi, yatırımcıların en iyi girişi bulmasını zorlaştırıyor

SEC davası muhtemelen sona ereceği için Ripple fiyatının genel eğilimi yükseliş gösteriyor. Ancak, yatırımcılar sürekli olarak yeni engellerle karşılaşıyor. Ripple, önceki yüksek seviyesini kırmayı başaramadı. 12 saatlik grafik, boğaların art arda iki mumun üzerinde kapanış yapamamasının trendde başarısızlığa işaret ediyor.

XRP grafik

Bu yazının yazıldığı sırada XRP 0,83 dolar seviyesinden işlem görüyor. En kârlı girişi noktasını bulmak, yatırımcılar için gerçek bir zorluk oluşturmakta. XRP için bir sonraki destek bölgesi, yakın zamanda kırılan 50 günlük hareketli ortalama olacak. Boğalar yeterli desteği sağlayamazsa, altcoin muhtemelen 0,74 dolar seviyesinin altına düşebilir.

Yine de, en iyi giriş noktası geçmişteki hareketlere bakıldığında bir tık anlaşılabilir. İndirimli bir XRP fiyatı arayan yatırımcılar ralliyi tamamen kaçırabilir. Gelecekteki boğa koşusuna katılmak için en basit senaryo, 0,8660 dolardaki son yükselişin üzerinde bir kırılma ile olacaktır. İkinci olarak, iyi bir yükseliş sağlanabilmesi için hacmin de artması gerekir.

Eğer bu gerçekleşirse XRP fiyatının bir sonraki hedefi, mevcut seviyelerden %40 oranında bir artışı temsil eden 1 dolar ve 1,20 dolar seviyeleri olacaktır.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin