Bankacılık devi Tezos ağında menkul kıymet tokenı oluşturuyor – işte ayrıntılar
Bankacılık devi Tezos ağında menkul kıymet tokenı oluşturuyor – işte ayrıntılar

29 Nisan Tezos analizi: XTZ için sıradaki durak neresi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Günlük Tezos grafiğine baktığımızda kripto paranın fiyat eğilimi, %38,20 Fib Retracement seviyesinin üstüne çıkmayı başardı. XTZ bu çizginin üstüne çıkmayısıyla oynaklığı yansıtan üst 20 günlük Bollinger Bandını da ihlal etti. 2,3 – 2,0 ve 1,93 dolarda (50 günlük MA) sürekli destekler yer alıyor.

Son 30 gün içinde Amerikan doları karşısında kayda değer bir yükseliş trendi gösteren XTZ’de aylık direnç olarak 2,8 doların altına bir düşüş görüyoruz. Kripto para bu direncin üzerine çıkmayı başarırsa kesin bir yükseliş eğiliminden söz etmemiz mümkün olur. 4 saatlik grafikte XTZ, 50 günlük MA (2,5 dolar) ve 200 günlük günlük MA’dan (2 dolar) destek almayı başardı.

MACD, XTZ 2,89 doların altına düştükten sonra düşüş eğilimi gösteriyor. RSI ise 60,32’de ve herhangi bir ticaret ekstremitesi olmadığını gösteriyor. 40’ın üzerinde kaldığı sürece önemli bir satış baskısı olmadığını söyleyebiliriz.

Aylık grafik yükseliş işaretleri veriyor. 20 günlük Bollinger Bantları genişleme gösteriyor. Yakında Tezos için hareketli günler gelebilir.

cryptonewsz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin