Polygon fiyatında yeni bir boğa modeli beklenebilir: İşte hedef fiyat!

2023 yılında yükselmesi beklenen 5 altcoin…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 1 Ocak’tan bu yana kripto para birimlerinin çoğunluğundaki son büyüme, kripto pazarında bir toparlanma hissi yarattı. Böylece, bu toparlanmanın ortasında, düşen takoz adı verilen ünlü yükseliş modelini takip eden kripto paralara göz atacağız.

2023 yılı için yüzlerce altcoin olsa bile en güvenilir ve kaliteli projelere de yatırım yapmak mantıklı olacaktır. İşte bu yazı majör altcoin isteyenler için iyi bir alternatif oluşturuyor.

Sepet için 5 alternatif altcoin

Paylaşacağımız altcoin’ler öncesinde düşen takozun ne anlama geldiğine kısaca göz atalım.

Bu modelde, varlık fiyatı birbirine yaklaşan iki trend çizgisi arasında gezinir. Aşağıya doğru uzanan bu trend çizgisiyle, bu formasyon genellikle yerleşik bir düşüş trendi gösterir.

Piyasa katılımcılarına bir indirim fırsatı sunar. Ayrıca, modelin en yaygın sonucu, direnç trend çizgisinden yukarı yönlü bir kırılmanın yeni bir toparlanma rallisini tetiklemesidir. Bu kırılma, piyasa duyarlılığında rallilerde satıştan düşüşlerde alıma geçişe işaret ediyor.

Ethereum(ETH)

Son toparlanma ile birlikte, Ethereum fiyatı aylık zaman çerçevesi tablosunda güçlü bir yeşil mum gösteriyor. Sürekli satın alma ile kripto para fiyatı 2140$, 3630$ ve 4680$’lık potansiyel hedefleri takip etmelidir.

Ripple (XRP)

İkinci altcoin ise Ripple’ın yerel varlığı XRP. Yaklaşık iki yıldır kama paterni içinde sallanan bir yapısı var. Yeni yıl toparlanmasının ortasında, fiyat, XRP sahipleri için bir toparlanma fırsatı yaratabilecek olan model trend çizgisinden bir kırılma girişimi gösteriyor.

Takoz formasyonunun etkisi altında, XRP fiyatı için potansiyel ilk hedef 0,56 dolar olabilir. Daha fazla gitmek istediğinde 0,936 dolar, 1,36 dolar ya da 1,9 dolar takip edilebilir.

Cardano (ADA)

Düşen takoz paternine yanıt olarak, ADA coin son yedi aydır istikrarlı bir düşüş trendi sergiledi. 12 Ocak’ta, Cardano fiyatı, uzun süredir devam eden trend çizgisinden yukarı yönlü bir çıkış sunarak kenarda kalan yatırımcılar için bir giriş fırsatı sundu.

Polkadot (DOT)

DOT şu anda ortalama 6,20-6,30 dolardan el değiştiriyor. Tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 55 dolardan %88 oranın daha düşük bir yapıda kaldı.

14 Ocak’ta fiyatlar, model direnç trend çizgisinden büyük bir kırılma sağladı. Yeniden test sonrası %17 artışla 6,7 $’lık yerel direnci vurmaya itti. Düşen kama yapısı patlamasına yanıt olarak fiyatlar boğa koşusunu 7.3$, 9.6$ veya 11.8$’a çıkarabilir.

Ave (AAVE)

Son altcoin için Aave’ye göz atabilirsiniz. Kripto para fiyatı yaklaşık iki yıldır düşen kalıp içinde yankılanıyor. Bu da piyasa değerini %87,77 oranında düşürdü.

Kripto pazarındaki son toparlanma, kripto para alıcılarını modelin direnç trend çizgisini kırmaya teşvik ederek AAVE fiyatında yakında bir toparlanma olduğunu gösteriyor.

Bu altcoin şu anda 80 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Çıkış yakaladığında 114$, 250$, 425$ ve 584$ doları göreceği hedeflerdir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin