2023 Hype yılı yapay zeka coin’leri mi? Balinalar çoktan yüklendi!

2023 Hype yılı yapay zeka coin’leri mi? Balinalar çoktan yüklendi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2022 yılının sonlarında başlayan yapay zeka çılgınlığı devam ediyor. Yeni yılla birlikte yapay zekaya olan ilgi arttı. OpenAI ve diğer programlar sayesinde metin ve görsel kolaylık sağlayan bir yapay zeka furyası başladı. Sadece dijital anlamda değil fiziksel hayatın bir parçası olmaya da emin adımlarla ilerliyor.

Kripto ekosisteminde ise yeni bir Hype başlangıcı yaşanabilir. Yapay zekaya uygun altyapısı bulunan kripto para birimleri öne çıkmaya başladı. Yapay zeka coin’leri öne çıkarken, balinalar geride kalmadı.

Son araştırmalar, balinaların artık piyasada daha fazla aktif olduğunu gösteriyor. Yapay zeka coin’lerine doğru kayan balinalar, yatırımlara başladı. Yapay zeka ile ilgili şu an ilk akla gelen ise Fetch.AI oldu.

Yapay zeka coin’lerinde ilk Hype’ı FET mi başlatacak?

İlk 100 ETH balinası arasında en çok kullanılan akıllı sözleşmelerden biri olarak çıkan Fetch.AI (FET) üzerinde çalışıyor. Balinalar alım ve satım için FET’i tercih ediyor.

Önde gelen bir balina etkinliği izleyicisi olan WhaleStats konuyla ilgili raporlar paylaştı. FET’in büyük cüzdan sahiplerinin uzun vadede satın almak ve biriktirmekle daha fazla ilgilendikleri ilk beş altcoin’den biri oldu. 

Son yirmi dört saat içinde, önemli bir balina birikimi oldu. Yapay zeka coin’leri yeni bir başlangıç yapabilecek potansiyeli oluşturabilir. 2018 yazında piyasaya sürülen Fetch.ai (FET), yapay zeka destekli eşler arası uygulamalar için otonom yazılım aracılarından oluşan bir ağ.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yapay zeka coin içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin