2021'de kripto iş ilanlarındaki artış dikkat çekiyor
2021'de kripto iş ilanlarındaki artış dikkat çekiyor

2021’de kripto iş ilanlarındaki artış dikkat çekiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Profesyoneller için popüler sosyal ağ sitesi LinkedIn, geçen hafta kripto iş ilanlarının sayısının 2021’de önemli bir atış kaydettiğini belirtti.

2021 yılında kripto alanında istihdam artışı önemli derecede büyüdü

LinkedIn’e göre, “Bitcoin“, “Blockchain”, “Ethereum” ve diğer terimlerle ilgili gönderiler 2020 ile 2021 arasında %395 arttı. Teknoloji sektörüyle bir karşılaştırma yapıldığında, daha geniş teknoloji alanı “aynı dönemde listelemelerde %98’lik bir artış gördü.”

LinkedIn News tarafından kaleme alınan bir içerikte şu ifadelere yer verildi:

“Kripto iş ilanlarının çoğu yazılım ve finans alanındayken, diğer endüstriler de kripto yeteneklerine yönelik talepte bir artış görüyor. Bunlar arasında muhasebe ve danışmanlık gibi profesyonel hizmetler ile personel ve bilgisayar donanımı sektörleri yer alıyor.”

Profesyoneller kripto iş alanını tercih etmeye başladı

The Block, dijital varlık ekosisteminde gerçekleşen işe alım patlamasını kapsamlı bir şekilde ele aldı. Diğer önemli bir bulgu ise geleneksel piyasada istihdam edilen kişilerin, kripto endüstrisine geçişinin de hızlandığını ortaya koyuyor.

Kripto varlık alanında faaliyet gösteren 27 şirket ile yapılan bir anket, geçen yıl personel sayısında 8.400’den fazla artış olduğunu ve ankete katılan her şirket için ortalama 300’den fazla kişi olduğunu ortaya koydu. Tahmin edilebileceği gibi, borsalar ve yatırım odaklı şirketler bu grubun başında geliyordu.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin