20 Ocak Stellar Lumens, Waves ve IOTA fiyat analizi
20 Ocak Stellar Lumens, Waves ve IOTA fiyat analizi

20 Ocak Stellar Lumens, Waves ve IOTA fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Stellar Lumens, yazının yazıldığı sıradad 0,319 dolar ve 0,287 dolarlık sabit bir kanal içinde hareket etti ve her iki yönde de bir kırılma önümüzdeki birkaç işlem seansında olası görünmedi.

WAVES, grafiklerde yükselen bir kanal oluşturdu ve güneye doğru giden bir kırılma, fiyatın destek seviyesini 6,2 dolar olarak test ettiğini görebilir.

Son olarak, IOTA düşüş yönüne doğru bir ivme kaydetti ve 0,406 dolarlık destek seviyesi yakın vadede odak noktası olabilir.

Stellar Lumens

XLM’nin hareketleri, geçtiğimiz hafta 0,319 dolar ve 0,287 dolarlık kanallar arasında büyük ölçüde kısıtlandı.

Aslında, ayın ilk haftasında yerel zirve seviyesi 0.4 $’a düştüğünden bu yana, fiyat 0.319 $’ lık güçlü direnç seviyesinin altında işlem gördü.

Yazım sırasında, piyasada her iki yönde de güçlü bir hareket için ivme eksikliği varmış gibi görünüyordu. Fiyat, sonraki birkaç işlem seansı boyunca sınırlı bir kanalda işlem yapmaya devam edebilir.

Bollinger Bantları, bantlar grafiklerde sıkıştırıldıkça fiyatta düşük dalgalanma kaydetti.

Son olarak, Chaikin Para Akışı, sermaye çıkışlarının güçlü olduğunu ve piyasada daha fazla gerileme olursa boğaların fiyatı destek seviyesinin üzerinde tutmaya çalışacağını gösterdi.

Waves

WAVES’in 4 saatlik grafiğine bakıldığında, mum çubuklarının paralel bir yükselen kanal oluşturduğu görüldü.

Bu modelden aşağı doğru bir kırılma, fiyatın 6,2 dolarlık desteğe doğru düştüğünü görebilir.

Yükseliş senaryosu, WAVES’in düşük trend çizgisinden geri döndüğünü görebilir ve 7,9 $ direncinin üzerinde bir hareketi hedefleyebilir.

Bununla birlikte, göstergeler ayıları destekledi ve kripto varlığın grafiklerde güneye doğru hareket edebileceğini öngördü.

MACD’nin histogramı düşüşün yükselişte olduğunu gösterdi. Sinyal hattı da hızlı hareket eden çizginin oldukça üstüne çıktı.

IOTA

IOTA, yazı yazılırken 0,489 dolarlık dirence yakın işlem gördü. Düşüş senaryosunda fiyat 0,406 dolar desteğine doğru düşebilir. Diğer taraftan, kuzeye doğru bir kırılma, IOTA’nın bir sonraki direnci 0,512 $’da hedeflediğini görebilir.

MACD’nin düşüş eğilimi fiyatların grafiklerde daha düşük hareket edebileceğini gösterdiğinden, göstergeler kısa vadede ayıları destekledi.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin