"Zengin baba, yoksul baba"nın yazarı: Bitcoin'i kucaklayan Elon Musk'ı seviyorum

2 milyar dolar değerinde Bitcoin şimdi Ethereum’un blok zincirinde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in yükselen fiyatı, BTC’nin Ethereum’un blok zincirine geçişindeki artışla aynı zamana denk geldi.

2 milyar dolarlık Bitcoin

Dune Analytics tarafından derlenen verilere göre, 2 milyar dolardan fazla Bitcoin şu anda Ethereum ağında bulunuyor. Ethereum tabanlı Bitcoin, Bitcoin için toplam 21 milyon maksimum arzın yaklaşık %0,7’sini oluşturuyor ve bu 150.049 Bitcoin, Ethereum’un piyasa değerinin %4.7’sine eşdeğer.

Bitcoin’i Ethereum’un blok zincirine taşıyan yatırımcılar geçen ay patladı, Eylül ortasında 80.000 BTC’den (1 milyar $) başlayan hareket şimdi 150.000 BTC’lik seviyeye yükseldi.  Bu hamle kripto varlıklar için genel bir fiyat artışıyla aynı zamana denk geldi.

Wrapped Bitcoin

Wrapped Bitcoin (WBTC), 1,6 milyar dolarlık bir piyasa değeriyle piyasa payının yaklaşık %80’ini oluşturuyor. Kullanıcılar, Bitcoin’i WBTC karşılığında Ethereum’un blok zincirindeki akıllı sözleşmelere kilitleyebilir.

Merkezi olmayan finans (DeFi) ilgisindeki artış, Bitcoin yatırımında da artışa neden oldu. Kullanıcılar, verim çiftliği protokollerine katılmak için sentetik Bitcoin kullanımı da dahil olmak üzere DeFi sözleşmelerine yaklaşık 11 milyar dolar yatırım yaptı.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin