featured

2 gözde altcoin, bugün adından sıkça söz ettirdi! Hareketlerine hangi yönde devam edecekler?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında bugün, 2 altcoin adından sıkça söz ettirmeyi başardı. SOL, bu öğleden sonraki Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) toplantısı öncesinde üç haftanın en yüksek seviyesine yükseldi. Böylece altcoin’in fiyatı art arda iki gün yükseldi. Sonuç olarak da tavan fiyata ulaşıldı. Öte yandan ADA fiyatı, son dönemlerde yüksek seviyelerden bir düşüş yaşadı ve konsolide aşamasına geçti.

Solana (SOL)

Solana (SOL) fiyatının üç haftanın en yüksek seviyesine çıkmasının ardından bugün kayda değer bir kazanç elde etti.

Salı günü 13,61 dolarlık düşük bir seviyeye dokunmasının ardından gözde altcoin, bugün erken saatlerde 14,68 dolar ile gün içi en yüksek seviyesine yükseldi.

Sonuç olarak SOL, en son 26 Kasım’da ulaştığı 14,70 doların ardından en güçlü noktasına yükseldi.

altcoin SOL grafik

Grafiğe bakıldığında, kritik direnç noktasının bugünün kazanımlarının ardından henüz kırılmadığını görebiliriz. SOL, bu yazının yazıldığı sırada ise 14,67 dolar civarında işlem görüyor.

14 günlük Göreceli Güç Endeksi (RSI) de bir yükseliş kaydetti ve şu anda 48,36 işaretinde bulunuyor. Ancak hâlâ direnç noktasını kıramadı.

Endeks, şu an için ana engel olarak görünen 49,00 tavanının altında kalıyor ve daha fazla dalgalanmayı engelliyor.

Cardano (ADA)

Öte yandan Cardano (ADA), bugünkü FOMC toplantısı öncesinde fiyatların konsolide olmasıyla son sekiz günün en yüksek seviyesinden uzaklaştı.

Gözde altcoin, günün erken saatlerinde 0,3069 dolara kadar geriledi. Bu, 0,3152 dolar ile zirveye ulaşmasının ardından geldi.

Grafikten, bugünkü fiyat konsolidasyonunun, RSI göstergesinde 46,00 tavanının başarısız bir şekilde kırılmasının ardından başladığı görülebilir.

Şu anda endeks 43,79 işaretinde bulunuyor. Mevcut ivme sonucunda 37,60’a doğru bir düşüş gerçekleşebilir.

Eğer düşüş devam edese, altcoin’in fiyatı 0,30 dolarda bulunan destek noktasında işlem görmeye başlayabilir.

Bitcoin.com


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin