featured

Gözde altcoin, boğaların desteğiyle yükselişe geçti! Kritik direnç kırılabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan LTC, bugün yapılan fiyat analizine göre yükseliş gösteriyor. LTC için direnç 77,04 dolarda iken destek noktası ise 74,44 dolar seviyesinde bulunuyor.

Altcoin’in fiyatı 76,56 dolara ulaştığı için en yakın direnç noktası 77,04 dolarda bulunuyor. Fiyat hareketi bugünkü işlem seansının başında yavaştı. Ancak son 24 saat içinde oldukça hızlı yükseldiği için ivme kazandı.

LTC 4 saatlik fiyat grafiği analizi:

4 saatlik LTC fiyat grafiği, altcoin’in son birkaç saattir yükseliş trendi içinde işlem gördüğünü gösteriyor. Öte yandan, piyasa güçlü bir yükselişin ardından kendini düzeltirken, fiyat son birkaç gün içinde hafif bir düşüş eğilimi gördü. Ayılar güç kazanırken, boğalar piyasanın kontrolünü elinde tutmak için mücadele ediyor.

altcoin LTC grafik

4 saatlik MACD göstergesinde, sinyal çizgisi histogramın üzerinde kesiştiği için piyasadaki artan yükseliş momentumunu ortaya koyuyor. RSI göstergesi de aşırı alım bölgesinde hareket ediyor. Bu da altcoin’in yükseliş trendine devam etmeden önce hafif bir düzeltme yaşayabileceğini gösteriyor. Bollinger bantları da genişliyor. Bu da fiyattaki volatilitenin arttığı anlamına geliyor.

LTC 1 günlük fiyat grafiği analizi:

Günlük grafik de 4 saatlik grafiğe benzer şekilde, LTC fiyatının yükselen bir kanalda işlem gördüğünü gösteriyor. Altcoin, son birkaç gün içinde 74,44 dolardan mevcut seviyesine yükselerek güçlü bir ralli yaptı. Bununla birlikte düşüş eğilimi geri dönerse fiyat, kanalın alt sınırı olan 73,40 dolar seviyesinde destek bulacaktır.

Günlük grafikteki MACD, zaman içinde sürekli olarak güçlerini artırdıkları için boğaların tam kontrolde olduğunu ortaya koyuyor. Sinyal çizgisi, piyasada güçlü bir yükseliş momentumu göstererek sıfır seviyesinin oldukça üzerine çıktı. Ayrıca, RSI göstergesi şu anda aşırı alım bölgesine yakın hareket ediyor. Ancak bu, altcoin’in yakında bir fiyat düzeltmesi yaşayabileceğinin bir işareti olabilir.

Sonuç olarak

4 saatlik ve günlük LTC grafiklerindeki fiyat analizine göre, fiyatın bir miktar yükselebileceği söylenebilir. Altcoin, bu yazının yazıldığı sırada 75,56 dolar civarında işlem görüyor. Önümüzdeki işlem seanslarında, büyük bir aksilik yaşanmadığı sürece yükseliş devam edebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin