18 Şubat Chainlink fiyat analizi
18 Şubat Chainlink fiyat analizi

18 Şubat Chainlink fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2021’in başından bu yana %176’lık getirisi Chainlink’i önemli noktalara taşıdı.  LINK 36 dolara yakın yerel bir zirveye tırmanırken, daha sonra fiyat listelerinde değerinin bir kısmını kaybetti.

Hareket nereye

LINK için 32 dolarlık destek bir kez daha büyük görünürken, tokenın son birkaç saatte yaşanan satışa direnmesi gerekiyor.

Chainlink Price Analysis: 18 February

LINK’in 22.9 $’dan 35.74 $’a yükselmesi için Fibonacci Retracement aracını kullanarak, bazı geri çekilme seviyeleri potansiyel destek seviyeleri olarak vurgulanabilir.

Geçtiğimiz birkaç gün içinde, %23.6 geri çekilme seviyesini temsil eden 32.18 dolar seviyesi, grafiklerde hem destek hem de direnç görevi gördü.

LINK, yazı yazılırken destek noktasını yeniden test etmek için bu seviyeye bir kez daha yaklaşıyordu.

Chainlink Price Analysis: 18 February

RSI 50’nin altına düştü ve onu direnç olarak yeniden test etti. MACD, sıfırın üzerinde bir düşüş eğilimi oluşturdu ve RSI ile birlikte güneye doğru gidiş söz konusu oldu.

Bu durum, kısa vadeli ivmenin piyasanın ayıları lehine değiştiğini gösteriyordu. Bu nedenle, uzun vadeli piyasa görünümü yükseliş eğilimi gösterirken, LINK için 30 dolara doğru küçük bir düşüş potansiyeli var.

Daha uzun zaman dilimlerinde, LINK hala biraz yükseliş ivmesini koruyor gibiydi. Bu nedenle, fiyatın 32.18 dolar seviyesindeki tepkisi kısa vadede çok önemli olacak.

Önümüzdeki saatlerde bu seviyeden bir sıçrama, yukarı doğru bir hareketin yakın olduğunu gösterirken, bu seviyeyi ayılara kaptırmak, LINK’i 30 $ seviyesine doğru düşürebilir.

Sonuç

Düşüş olması durumunda 30-30,4 dolarlık fiyat  aralığı talep bölgesi olarak kabul edilebilir. Bununla birlikte, 32.18 $ seviyesindeki bir savunma, muhtemelen LINK’in 30 $ ‘dan toparlanmasından bu yana arkasındaki momentuma bağlı olarak, yükseliş gücüne işaret edecektir.

LINK’in piyasa boğalarının, Chainlink’in 14 Şubat’tan beri uyguladığı kısa vadeli geri çekilmeyi kırması için fiyatı bir önceki yüksek seviyeden 33.6 $’dan daha yükseğe çıkarması gerekiyor. Önemli işlem hacmi ile desteklenen böyle bir hareket, muhtemelen LINK’in 36 dolarlık tüm zamanlar rekoruna doğru hareketlenmesini sağlayacak.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin