Piyasadaki Bitcoin daha da artacak algısının nedenleri
Piyasadaki Bitcoin daha da artacak algısının nedenleri

150 milyar dolarlık devasa finans kurumundan Bitcoin yatırımı müjdesi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bloomberg tarafından bugün yayınlanan bir habere göre devasa finans kurumu Morgan Stanley, Bitcoin yatırımı yapmayı düşünüyor.

Şirket 150 milyar doları yönetiyor

“Konuyla ilgili bilgisi olan kişilerden” bilgi alındığı ifade edilen haberde, Morgan Stanley Yatırım Yönetimi’nin 150 milyar dolarlık varlığa sahip bir yan kuruluşu olan Cointerpoint Global’in “kripto para biriminin yatırımcıları için uygun bir seçenek olup olmayacağını araştırdığı” belirtiliyor.

Morgan Stanley’in web sitesi, Counterpoint Global’i “temel nedenlerle piyasa değeri önemli ölçüde artabilen” yatırımlarda uzmanlaşmış bir fon olarak tanımlıyor. Fon, yıllık %72,7 artarak, %16,25 olan MSCI Tüm Ülke Dünya Net Endeksi getirilerini önemli ölçüde geride bıraktı.

Sürpriz değil

Şirketin Microstrategy’ye önemli yatırımlar yaptığı göz önüne alındığında, Bitcoin’e artan ilginin bir sürpriz olmadığını söyleyebiliriz. Ocak ayında Cointelegraph, Morgan Stanley’in Microstrategy’de %10 hissesini satın aldığını bildirdi. Şirketin CEO’su geçen yıl Bitcoin’e stratejik bir yatırım yaptığını duyurduğundan beri Bitcoin simgesi haline geldi.

Morgan Stanley, kripto para birimleri ile ilgilenmek isteyen tek büyük bankacılık kurumu değil. 4. çeyrek kazanç çağrılarında, hem JP Morgan hem de Visa, kripto ödeme hizmetlerini sürdürme planlarını yeniden teyit ettiler ve her iki şirketin temsilcileri, müşteriler ve piyasa koşulları talep ederse daha fazla geliştirme yapabileceklerini belirtti.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin